Creatief Design & Sterke Content

Op zoek naar goede ideeën & creativiteit?

Eye-C is een webdesign en content marketing bureau

Wij profileren ons graag als creatief bureau en maken zowel online als offline uiteenlopende designs en ontwerpen voor onze klanten. Onze designers werken nauw samen met developers en SEO-specialisten om een passende, goed uitgedachte en prachtige website te kunnen opleveren.

Ook op het gebied van contentmarketing kun je bij Eye-C Multimedia terecht. Zo maken wij website content en ontwikkelen wij (structureel) nieuwsbrieven, blogs en social media content voor onze klanten. Wat ons onderscheidt is het uiteenzetten van een duidelijke en sterke strategie. Wil jij ook weten hoe wij dit doen? Vraag vrijblijvend advies aan!

Ontvang vrijblijvend advies

Webdesign

Webdesign is een onmisbaar en belangrijk deel van de website, die de grafische vormgeving en gebruikerservaring bepaalt. Een goed webdesign heeft een sterke strategie, is op-en-top functioneel en is conversie stimulerend. Een mooie website is natuurlijk belangrijk, maar een succesvolle website is king!

Allereerst bekijken we de klantbehoefte en de doelgroep en verdiepen wij ons in de markt waarin jouw bedrijf zich bevindt. Zo kunnen we bepalen wat de belangrijkste onderdelen zijn en hoe deze eruit moeten komen te zien. Vervolgens kunnen wij met de klant op interactieve wijze, middels zogeheten ‘’wireframes’’, ontwerpen tonen en sparren over het uiteindelijke design. Bij een akkoord kan worden overgegaan op het implementeren van een design in de website.

Meer informatie over webdesign

Contentmarketing

Het bepalen, indelen en verspreiden van content is tegenwoordig een belangrijk onderdeel in de wereld van online marketing. Op deze manier denken we na over het doel van de content en de manier waarop we deze content op de juiste wijze kunnen overbrengen.

Het voornaamste doel van contentmarketing is om klanten aan te trekken of aan jouw bedrijf te verbinden. De kunst is om te begrijpen naar welke informatie de doelgroep op zoek is. Een content strategie overzichtelijk maken en indelen doen we met een content planning. Dit geeft houvast en de mogelijkheid om goed vooruit te kunnen plannen en, zodat de juiste onderwerpen op de juiste momenten bij jouw (potentiële) klanten terecht komen.

Meer informatie over contentmarketing

(SEO) Copywriting

Eye-C Multimedia heeft ervaren copywriting specialisten in huis die, naast sterk zijn in taal, zich ook goed verdiepen en verplaatsen in jouw doelgroep en klanten waarvoor de tekst geschreven dient te worden. Alleen dan kun je op de juiste wijze de aandacht van lezers trekken en lezers enthousiasmeren en overtuigen tot bijvoorbeeld een aankoop. Het is natuurlijk belangrijk dat de schrijver zich eerst verdiept in de opdrachtgever, om zo affiniteit met het onderwerp en de branche te ontwikkelen.

Online teksten moeten natuurlijk ook goed vindbaar zijn in de zoekmachines. Om die reden houden onze tekstschrijvers rekening met het inzetten van de juiste SEO strategie en de conversiegerichtheid, maar ook met het op de juiste wijze laten plaatsen van deze teksten op de website.

Meer informatie over copywriting

Email marketing

E-mail marketing is een zeer populair en veelgebruikt marketingkanaal om bestaande klanten te heractiveren. E-mail marketing wordt met name ingezet om producten en diensten onder de aandacht te brengen bij de huidige klanten of bestaande contacten. Dit kan bijvoorbeeld zijn om nieuwe (product)assortimenten te promoten of om met aantrekkelijke kortingen klanten opnieuw te verleiden.

Dit kanaal wordt daarom voornamelijk gebruikt voor het upselling en cross sellen. Aan de hand van een database aan e-mailadressen wordt een aansprekende en doelgerichte campagne ontwikkeld en uitgevoerd, waarmee de doelgroep geactiveerd dient te worden. Een belangrijk marketing kanaal die klanten structureel kan informeren, maar ook zeker kan zorgen voor een interessante omzetverhoging!

Meer informatie over e-mail marketing
Rick, Design en Content

Wil jij ook creatief met ons sparren?

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van content en design door contact met ons op te nemen.

SEO