Eye-C Multimedia
Als Eye-C Multimedia leveren wij al 12,5 jaar technische en creatieve oplossingen voor onze klanten. Wij ontwerpen, ontwikkelen, optimaliseren en verzorgen uw internet marketing.

Webdevelopment

SEO Optimalisatie

Internet Marketing

Conversie Optimalisatie

Web & Print Design

Neem vrijblijvend contact op
Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor uw bedrijf op het internet.

088 - 070 2000

info@eye-c.nl

Laan van Zuid Hoorn 43, 2289 DC Rijswijk

088 - 070 2000

Laan van Zuid Hoorn 43, Rijswijk

Top

Design Intake

Wat is jouw bedrijfsnaam?*


Type

Wat voor een type website wil je?*

Een landingspagina is een losse webpagina waar je via advertenties, mailings, social media of printuitingen mensen naartoe stuurt. Het doel is meestal om die bezoekers tot een bepaalde aktie aan te zetten. Dat kan zijn het inschrijven voor je nieuwsbrief, het downloaden van een brochure of uiteraard directe verkoop.

Een template is een vast sjabloon voor de opmaak van een website, e-mailnieuwsbrief of andere communicatie-uiting. Het stramien bevat vaste onderdelen, zoals meestal een header, logo, navigatie en footer en de grootte van paginamarges. Binnen het format wordt op voorgedefinieerde plaatsen variabele content geplaatst.

Een template met custom design is een flexibel sjabloon voor de opmaak van een website, e-mailnieuwsbrief of andere communicatie-uiting. Het stramien bevat custom onderdelen, zoals meestal een header, logo, navigatie en footer en de grootte van paginamarges. Binnen het format wordt op custom plaatsen variabele content geplaatst.

Een maatwerk website is een heel ander verhaal dan een template website. Maatwerk betekent dat de gehele website van a tot z door een designer wordt ontworpen en een developer wordt gemaakt. Daardoor baseer je alles op jouw wensen en zijn er veel meer mogelijkheden.


Producten

Heb je producten?*


Benodigdheden

Wil je een fotograaf?*


Heb je een bedrijfsvideo of video van product of dienst?*


Heb je beeldmateriaal?*


Website stijl

Wat voor een stijl website wil je?*


Heb je een logo?*


Heb je een smoelenboek?*


Heb je shutterstock afbeeldingen?*


Voorbeeld logo's

Heb je logo's als voorbeeld die je mooi vind?