Eye-C Multimedia
Als Eye-C Multimedia leveren wij al 12,5 jaar technische en creatieve oplossingen voor onze klanten. Wij ontwerpen, ontwikkelen, optimaliseren en verzorgen uw internet marketing.

Webdevelopment

SEO Optimalisatie

Internet Marketing

Conversie Optimalisatie

Web & Print Design

Neem vrijblijvend contact op
Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor uw bedrijf op het internet.

088 - 070 2000

info@eye-c.nl

Laan van Zuid Hoorn 43, 2289 DC Rijswijk

088 - 070 2000

Laan van Zuid Hoorn 43, Rijswijk

Top

Foto & Video

Al sinds 2003 ontwikkelt Eye-C Multimedia websites en verzorgt de gehele internet marketing en optimalisatie voor haar klanten.

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden: goed beeldmateriaal is een essentiële voorwaarde voor succes op het internet. Foto’s en video verkopen uw boodschap, of u nou een webwinkel heeft of diensten presenteert.

Mensen lezen niet meer

Dat mensen niet meer lezen, is overdreven, maar feit is wel dat mensen op het internet steeds minder lezen. Wat ze minder lezen, is overgenomen door beeld. Het internet is een visueel medium. Een belangrijk deel van het verhaal wordt verteld in beeld. Hierin ligt de overtuigingskracht van uw propositie.

Eigen studio

Bij Eye-C hebben we een eigen foto- en videostudio. We maken er professionele opnames van mensen en producten (bijvoorbeeld het assortiment in uw webwinkel). Uiteraard schieten we ook foto en video op locatie. Ook voorzien we in een aansprekende montage van videomateriaal. U krijgt altijd een volledig afgewerkt product.

HEEFT U VRAGEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op!