Eye-C Multimedia
Als Eye-C Multimedia leveren wij al 12,5 jaar technische en creatieve oplossingen voor onze klanten. Wij ontwerpen, ontwikkelen, optimaliseren en verzorgen uw internet marketing.

Webdevelopment

SEO Optimalisatie

Internet Marketing

Conversie Optimalisatie

Web & Print Design

Neem vrijblijvend contact op
Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor uw bedrijf op het internet.

088 - 070 2000

info@eye-c.nl

Laan van Zuid Hoorn 43, 2289 DC Rijswijk

088 - 070 2000

Laan van Zuid Hoorn 43, Rijswijk

Top

Internet Marketing

Al sinds 2003 ontwikkelt Eye-C Multimedia websites en verzorgt de gehele internet marketing en optimalisatie voor haar klanten.

Het is altijd mogelijk om met het internet meer omzet te genereren, maar dat gaat niet vanzelf. Het is belangrijk dat u uw aanwezigheid op het web koppelt aan effectieve internetmarketing. Daarin is Eye-C gespecialiseerd.

Investeren

Het internet is tweerichtingsverkeer. Aan de ene kant zijn er mensen op zoek naar u, of een dienst of product die u levert. Aan de andere kant bent u op zoek naar uw doelgroep. Eye-C investeert bij voorkeur in beide richtingen.

Hoog in de zoekresultaten

Onderzoek wijst uit dat zoekers op het internet zelden verder kijken dan de eerste pagina met zoekresultaten. Sterker nog: een grote groep blijft hangen bij de eerste vijf resultaten op de pagina. Er zijn een aantal, elkaar onderling versterkende methodes, om in de top 10 te komen. We kijken eerst of dit een realistisch scenario voor uw specifieke propositie is. Zo ja, dan bespreken we alle aspecten van het marketingtraject. We werken hierbij zeer transparant.

Adwords

Naast conversie via zoekresultaten, kunt u mensen bereiken via Google Adwords. Ook dit vraagt om een uitgekiende strategie. De concurrentie is hevig en het aantal interessante plekken beperkt. Een belangrijke succesfactor is het vinden van relevante, unieke woorden. Eye-C heeft de kennis en tools om dit voor u te analyseren en monitoren. De ervaring leert dat een professionele aanpak meer clicks genereert voor minder geld.

Mensen triggeren

Naast zoekmachineoptimalisatie en advertenties, zijn er nog vele andere wegen om bestaande en nieuwe klanten te triggeren. Denk bijvoorbeeld aan acties, nieuwsbrieven, koppelingen met social media, multimedia etc. Eye-C is thuis in het volledige arsenaal aan middelen voor internetmarketing. Wat werkt voor u? Dat is de vraag waarmee het begint.

Monitoren

Het is van cruciaal belang om de effecten van uw internetmarketing nauwgezet te monitoren. Wij rekenen meestal een jaar om alles op scherp te krijgen. In dat jaar houden we alle interventies in de gaten en sturen we bij op basis van wat wel of minder goed loopt. Deze investering is nodig om tot een echt goed resultaat te komen.

HEEFT U VRAGEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op!