Eye-C Multimedia
Als Eye-C Multimedia leveren wij al 12,5 jaar technische en creatieve oplossingen voor onze klanten. Wij ontwerpen, ontwikkelen, optimaliseren en verzorgen uw internet marketing.

Webdevelopment

SEO Optimalisatie

Internet Marketing

Conversie Optimalisatie

Web & Print Design

Neem vrijblijvend contact op
Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor uw bedrijf op het internet.

088 - 070 2000

info@eye-c.nl

Laan van Zuid Hoorn 43, 2289 DC Rijswijk

088 - 070 2000

Laan van Zuid Hoorn 43, Rijswijk

Top

Webdesign & Printmedia

Al sinds 2003 ontwikkelt Eye-C Multimedia websites en verzorgt de gehele internet marketing en optimalisatie voor haar klanten.

Alle mensen zijn bewust of onbewust heel gevoelig voor hoe iets eruit ziet. En iedereen wil snel vinden wat hij zoekt. Een goed webdesign zorgt dat deze twee elementen tot hun recht komen. Onze vormgevers zijn daar zeer bedreven in.

Als geen ander

Natuurlijk is uw bedrijf uniek. Daarom maken onze grafisch vormgevers ook altijd een uniek design voor u. Dat is geen vanzelfsprekendheid. Er zijn tegenwoordig templates op de markt voor een standaard-design. Daar houden we ons bij Eye-C verre van. Ook op het gebied van webdesign leveren we altijd maatwerk.

Dat heeft nog een belangrijk voordeel, namelijk de naadloze aansluiting tussen design en techniek. Beide disciplines zitten heel bewust in dezelfde ruimte. Een goede aansluiting tussen design en techniek verhoogt de vindbaarheid in zoekmachines. Het garandeert bovendien dat de voor- en achterkant van uw website of applicatie soepel samenwerken.

Nieuwe of bestaande huisstijl

Veel van onze opdrachtgevers hebben al een huisstijl. Die kunnen we altijd integreren in het design van uw nieuwe website. Soms komen we met verbetervoorstellen. Het is uiteraard ook mogelijk een volledig nieuw design te ontwikkelen. Aanvullende vormgeving, van bijvoorbeeld nieuwsbrieven, facturen, folders of visitekaartjes, is ook mogelijk.

Social media design

De meeste bedrijven hebben tegenwoordig een Facebook- en Twitterpagina. Uw exposure op social media-platforms wordt een stuk krachtiger als deze in uw huisstijl is opgemaakt. Onze grafisch vormgevers kunnen al uw social media-pagina’s voorzien van een krachtige en herkenbare vormgeving. Deze dienst is niet perse gekoppeld aan een website via ons.

HEEFT U VRAGEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op!