Eye-C Multimedia
Als Eye-C Multimedia leveren wij al 12,5 jaar technische en creatieve oplossingen voor onze klanten. Wij ontwerpen, ontwikkelen, optimaliseren en verzorgen uw internet marketing.

Webdevelopment

SEO Optimalisatie

Internet Marketing

Conversie Optimalisatie

Web & Print Design

Neem vrijblijvend contact op
Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor uw bedrijf op het internet.

088 - 070 2000

info@eye-c.nl

Laan van Zuid Hoorn 43, 2289 DC Rijswijk

088 - 070 2000

Laan van Zuid Hoorn 43, Rijswijk

Top

Webdevelopment

Al sinds 2003 ontwikkelt Eye-C Multimedia websites en verzorgt de gehele internet marketing en optimalisatie voor haar klanten.

Het is tegenwoordig een koud kunstje om een website te ontwikkelen. Tegelijkertijd is het moeilijker dan ooit om een goede website te ontwikkelen. Zowel consumenten als zoekmachines zijn zeer kritisch. Alle elementen moeten kloppen.

Het belang van techniek

Een goede website begint met een goede techniek. Voor zoekmachines is de manier waarop een site geprogrammeerd is een belangrijke graadmeter. Is het achter de schermen niet netjes, dan weten zoekmachines niet waar de site over gaat of hoe deze in elkaar steekt. Het resultaat: een lage waardering.

Eye-C is opgericht door techneuten en de voorliefde voor een effectieve codering staat nog steeds hoog in het vaandel. We hebben in de loop der jaren een zeer effectief CMS-systeem ontwikkeld, die zowel qua vindbaarheid als aan de gebruikerskant hoge ogen gooit.

Breed inzetbaar

Een website of webapplicatie moet tegenwoordig op verschillende platforms kunnen draaien: het internet (en alle verschillende browsers), tablets en telefoons (mobile). Eye-C is sterk in responsive webdevelopment. Dat wil zeggen dat onze websites zich desgewenst aanpassen aan alle mogelijke platforms.

Flexibiliteit in optima forma

Ons zelf-ontwikkelde CMS-systeem is een alleskunner. Webwinkels, nieuwsbrieven, volledige administratie met digitale facturering, projectmodules, agenda’s – het is maar een kleine greep uit de mogelijkheden. Alle applicaties zijn slim met elkaar geïntegreerd, wat uw bedrijfsvoering ingrijpend vereenvoudigt.

Dat wil niet zeggen dat u alles meteen nodig heeft. We beginnen met de basis. Mocht u later aanvullende modules willen (een webwinkel, een nieuwsbrief etc.) dan kunnen we dit moeiteloos integreren. Het is altijd maatwerk. Het is altijd flexibel. En bovenal: effectief. Want het internet moet rendement opleveren.

HEEFT U VRAGEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op!