Eye-C Multimedia
Als Eye-C Multimedia leveren wij al 12,5 jaar technische en creatieve oplossingen voor onze klanten. Wij ontwerpen, ontwikkelen, optimaliseren en verzorgen uw internet marketing.

Webdevelopment

SEO Optimalisatie

Internet Marketing

Conversie Optimalisatie

Web & Print Design

Neem vrijblijvend contact op
Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor uw bedrijf op het internet.

088 - 070 2000

info@eye-c.nl

Laan van Zuid Hoorn 43, 2289 DC Rijswijk

088 - 070 2000

Laan van Zuid Hoorn 43, Rijswijk

Top

Website Onderhoud

Al sinds 2003 ontwikkelt Eye-C Multimedia websites en verzorgt de gehele internet marketing en optimalisatie voor haar klanten.

Onderhoud dient twee hoofddoelen. Er gaat bijna geen week voorbij zonder dat er updates zijn van de meest gebruikte browsers (Explorer, Firefox, Chrome, Safari). Soms heeft dit gevolgen voor hoe uw website of webapplicatie op het scherm verschijnt. Het is belangrijk om deze snel aan te passen.

Actie telt

Daar komt bij dat Google en andere zoekmachines bij hun waardering van pagina’s veel waarde hechten aan activiteit. Statische websites krijgen na verloop van tijd een lagere ranking. Websites met actieve content stijgen juist.

Onderhoudscontract

Onderhoud van uw website of webapplicatie voorkomt dus problemen en is goed voor uw zoekmachinepositie. De meeste opdrachtgevers kiezen voor een vast onderhoudscontract. Dit is voordeliger en doeltreffender dan het aanpassen op aanvraag.

Inclusief monitoren

Binnen een onderhoudscontract monitoren we automatisch alle relevante statistieken van uw website of applicatie. Deze statistieken bieden waardevol inzicht in de succesfactoren van uw internetstrategie. Het internet is ‘work in progress’ – alleen door regelmatig bij te sturen, is succes verzekerd.

HEEFT U VRAGEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op!