Eye-C Multimedia
Als Eye-C Multimedia leveren wij al 12,5 jaar technische en creatieve oplossingen voor onze klanten. Wij ontwerpen, ontwikkelen, optimaliseren en verzorgen uw internet marketing.

Webdevelopment

SEO Optimalisatie

Internet Marketing

Conversie Optimalisatie

Web & Print Design

Neem vrijblijvend contact op
Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor uw bedrijf op het internet.

088 - 070 2000

info@eye-c.nl

Laan van Zuid Hoorn 43, 2289 DC Rijswijk

088 - 070 2000

Laan van Zuid Hoorn 43, Rijswijk

Top

Zoekmachine Optimalisatie

Op zoek naar een top 10 positie in Google? Het moet gek lopen als Eye-C u daar niet kan brengen. Internetmarketing zonder poespas, mét resultaten.

Zoekmachinemarketing is niet hetzelfde als internetmarketing. Zoekmachinemarkering richt zich specifiek op uw positie binnen zoekmachines.

Landingspagina’s

Een effectieve strategie om hoog in de zoekresultaten te eindigen, is met behulp van landingspagina’s. We analyseren hiervoor een reeks aan zoektermen die relevant zijn voor uw bedrijf of organisatie. Voor de meest kansrijke zoektermen ontwikkelen we speciale pagina’s, die we koppelen aan uw website. Mensen komen dan niet meer eerst op uw homepage, maar ‘landen’ op een specifieke pagina over hun zoekterm.

Acties bundelen

Adwords en linkbuilding zijn andere belangrijke troeven in zoekmachinemarketing. In algemene zin geldt dat alle strategieën elkaar onderling versterken. Zoekmachinemarketing bestaat altijd uit een bundel van acties. Soms zijn er direct resultaten, maar meestal geldt dat we een periode van trial & error nodig hebben om de grafiek echt te zien stijgen. Een waardevolle investering, zo leert de ervaring.

Geen website via ons, maar wel interesse in een betere positie binnen de zoekmachines? Dat kan natuurlijk. We leggen u graag de mogelijkheden uit.

HEEFT U VRAGEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op!