Op maat gemaakte website voor BVL Makelaars

Op maat gemaakte website voor BVL Makelaars

Success story in het kort:

  • Professionele en exclusieve maatwerk website voor BVL Makelaars
  • Uniek design, afgestemd op de bestaande brand identity en wensen van de klant
  • Naadloze integratie met het vastgoedbeheersysteem Realworks
  • Overstap naar onafhankelijke makelaar met het behoud van hun werkwijze en rechten

 

Aanleiding

BVL Makelaars, een ervaren NVM makelaardij in Den Haag, wilde hun online aanwezigheid versterken met een nieuwe website die perfect aansloot bij hun merkidentiteit. Met trots delen we het succesverhaal van onze samenwerking met BVL Makelaars en laten we zien hoe we een op maat gemaakte website met een exclusieve uitstraling hebben ontwikkeld.

 

De kracht van een maatwerk design

Bij Eye-C Multimedia bieden we verschillende opties voor webdevelopment aan, waaronder templates en maatwerkwebsites. Een template-website ligt dan wel wat lager qua kosten, maar als je kiest voor positionering en een sterke branding is maatwerk de beste oplossing. Hiermee krijg je bovendien een naadloze aansluiting tussen design en techniek, waardoor zowel de huisstijl als de functionaliteiten gewaarborgd worden. 

BVL Makelaars had net een nieuw ontwikkelde brand identity en huisstijl staan dankzij het brandingbureau Braund.nl. Aan ons de uitdaging om ons maatwerk design naadloos te laten aansluiten op deze huisstijl. Tevens waren belangrijke aspecten voor de website een strak, modern en overzichtelijk ontwerp, exclusiviteit en het behoud van specifieke stijlelementen. Ze wilden ook een minimalistische benadering waarbij de huisstijl op subtiele en gedetailleerde wijze werd verwerkt. 

Om aan de verwachtingen van BVL Makelaars te voldoen, startten we met een grondig vooronderzoek. We analyseerden vergelijkbare websites en creëerden moodboards met passende elementen en designs die perfect aansloten bij de branding identity van BVL Makelaars. Na het zien van ons unieke designvoorstel was de klant overtuigd van de investering in een op maat gemaakte website.

BVL nieuwe website

 

De technische uitdaging

Naast het design was er ook aan de backend van de website een grote technische uitdaging: de koppeling met Realworks. Realworks is het online CRM systeem dat veel makelaars gebruiken om woningen op hun website aan te bieden en de facturatie en administratie mee te regelen. Alles wat in het Realworks systeem zat moest voor de nieuwe website opnieuw gekoppeld worden. Daarnaast stapte BVL Makelaars over van garantiemakelaars naar een volledig onafhankelijke makelaar. Ook deze overstap kende een technische uitdaging aangezien het systeem wat zij gebruiken en de werkwijze natuurlijk volledig hetzelfde moest blijven.

 

Resultaat: professionele website op maat

De nauwe samenwerking tussen ons, BVL Makelaars en de tussenpartijen resulteerde in een professionele maatwerk website die perfect aansluit bij de branding identity van het makelaarskantoor. Het strakke, moderne en overzichtelijke ontwerp straalt direct professionaliteit en exclusiviteit uit. Het minimalisme is subtiel en gedetailleerd toegepast, waarbij de huisstijl op een harmonieuze manier is geïntegreerd.

De investering in een op maat gemaakte website werd duidelijk gerechtvaardigd toen BVL Makelaars ons ontwerp zag. Ze waren enthousiast over het unieke design en zagen de meerwaarde ervan in voor hun makelaardij en positionering. De website is een ware weerspiegeling van de professionaliteit en kwaliteit die BVL Makelaars wil uitstralen, waardoor ze hun concurrentiepositie versterken en potentiële klanten kunnen aantrekken.

Daarnaast slaagden onze developers erin om de technische uitdagingen succesvol te overwinnen. Door de nauwe samenwerking met BVL Makelaars en het schakelen met Realworks werd de koppeling met het vastgoedbeheersysteem naadloos geïmplementeerd. De werkwijze van BVL Makelaars is hetzelfde gebleven en ze hebben nu de volledige controle over het beheer van de website en het woningaanbod.

 

Maatwerk website laten bouwen door Eye-C Multimedia

De op maat gemaakte website van BVL Makelaars resulteerde in een krachtig online platform dat de merkidentiteit van het makelaarskantoor versterkt en hen in staat stelt om op professionele wijze hun diensten en exclusieve aanbod te presenteren aan potentiële klanten. Het succes van de samenwerking bevestigt bovendien de waarde van een maatwerkoplossing.

Ook een professionele op maat gemaakte website laten maken door ons? Wij helpen je graag bij het naadloos laten aansluiten van jouw brand identity met technische functionaliteiten. Met onze ervaring en expertise zorgen we dat je een unieke website krijgt die aansluit op jouw wensen en behoeften. Neem contact op met onze specialisten om jouw nieuwe maatwerk website te laten bouwen!

 

Neem contact op