2022 recap: terugblik op een gouden jaar!

2022 recap: terugblik op een gouden jaar!

2022 was een jaar van groei voor Eye-C. We hebben ons team uitgebreid met verschillende nieuwe werknemers, stagiairs en trainees. Daarnaast hebben we een intern trainingstraject in het leven geroepen. 

We pakten uiteenlopende projecten op en boekten resultaten waar we meer dan trots op zijn. Van marketingcampagnes en SEO-optimalisatie tot nieuwe websites, compleet met functionaliteiten op maat. We delen in dit blog een greep uit de projecten van 2022 waar we trots op zijn!

 

Nieuwe websites van A tot Z

Zo bouwden we een compleet nieuwe website voor Tuincentrum Rokkeveen, inclusief functionaliteiten op maat, zoals een geautomatiseerd offertesysteem. Ook voor Boost Your Growth en SmartDeco bouwden we een nieuwe website. Voor SmartDeco ontwikkelden we een keuzehulp die de klant helpt bij het kiezen van het juiste product.

Nog meer leuke dingen: voor Avonturia de Vogelkelder maakten we een ontwerp voor op de Randstadrail, die je misschien vast wel eens langs hebt zien rijden, en voor Volkswagen Campershop ontwikkelden we een compleet nieuwe website op maat.

We lanceerden daarnaast de website van het gloednieuwe merk TVNINE van ADO-spits Thomas Verheydt en de website van fashion brand Neycko. Voor beide brands hebben we ook de marketingwerkzaamheden opgepakt. 

 

Resultaatgerichte marketingcampagnes

En we deden nog veel meer op het gebied van marketing. Voor de gemeente Den Haag draaiden we een campagne gericht op de omruilregeling: het omruilen van een oude, vervuilende brommer of scooter voor een schoner alternatief. 

Voor Bruuk, een bedrijf dat zich richt op uitzenden en payrolling, behaalden we knallende resultaten met een marketingcampagne. De basis voor het marketingplan 2023 is gelegd. Ook voor events Nineties Only en Den Haag Outdoor draaiden we resultaatgerichte marketingcampagnes: beide feesten verkochten uit.

 

Op een mooi 2023!

Bovenstaande projecten zijn lang niet alles wat we dit jaar hebben mogen doen. We zijn blij met het vertrouwen van onze klanten! Ons enthousiaste team staat klaar voor nog veel meer projecten.

Dus, op naar nog veel meer successen in 2023… Cheers!

Maak kennis!