Onze inzet voor gezondheid en duurzaamheid in samenwerking met #ADOgroen

Onze inzet voor gezondheid en duurzaamheid in samenwerking met #ADOgroen

Sinds de lancering van #ADOgroen in oktober 2023 heeft het initiatief van ADO Den Haag zich stevig gepositioneerd op het gebied van gezondheid en duurzaamheid.  Als actief lid van de ADO Den Haag Business Club heeft Freddy van den Bergh van Eye-C Multimedia de kans gekregen om deel te nemen aan een inspiratiebijeenkomst van #ADOgroen, waarbij de belangrijke waarden 'gezondheid' en 'vitaliteit' centraal stonden.  

Freddy van den Bergh heeft zijn expertise en innovatieve benadering gedeeld tijdens het #ADOgroen evenement op 18 april bij The Social Hub Den Haag. De presentatie was gericht op het aanpakken van hedendaagse uitdagingen op de arbeidsmarkt met behulp van ons nieuwe platform, ADOJobs.

Vitaliteit in de spotlight

Vitaliteits-expert Randy Rijke trapte de middag af met energie en enthousiasme, gevolgd door Kees Brouwers, de MVO-manager van ADO Den Haag, die de essentie van gezondheidsinitiatieven binnen de Haagse wijken belichtte. Samen benadrukten ze het belang van vitaliteit, zowel op de werkvloer als daarbuiten. Hierbij werd dieper ingegaan op de rol van werknemer en werkgever in het promoten van een gezonde levensstijl.

De deelnemers, inclusief het aanwezige personeel van Eye-C Multimedia, werden uitgedaagd met diverse activiteiten die niet alleen fysiek maar ook het teamverband versterken. Het begon met balansoefeningen die de fysieke stabiliteit op de proef stelden en voor veel plezier zorgden. Na deze luchtige start veranderde de rustige omgeving geleidelijk in een energieke bootcamp. Deze activiteiten reflecteren de noodzaak van fysiek welzijn in professionele omgevingen, een boodschap die wij krachtig ondersteunen.

#ADOgroen partners tonen initiatieven

Aan het einde van de bijeenkomst presenteerden enkele partners van #ADOgroen hun innovatieve ideeën en initiatieven, waaronder een fietslease programma van Wittebrug, gepresenteerd door Cemal Seyitoglu. Dennis Lageweg, tevens manager van The Social Hub Den Haag,belichtte de huidige initiatieven van The Social Hub die gericht zijn op het bevorderen van gezondheid en vitaliteit voor werknemers en studenten.

Toen was de beurt aan van den Bergh om het exclusieve platform ADOjobs, ontwikkeld door Eye-C Multimedia, te presenteren. Tijdens de presentatie kreeg Freddy van den Bergh van Eye-C Multimedia de kans om het platform ADOJobs te presenteren. ADOJobs is een exclusief platform ontwikkeld door Eye-C Multimedia, speciaal opgericht om bedrijven en werkzoekenden met elkaar te verbinden in deze uitdagende tijden. Het is gekoppeld aan de kracht en passie van ADO Den Haag en biedt een vacaturebank waar partners van deze club toptalent kunnen ontdekken en werven. Het maakt niet uit of bedrijven op zoek zijn naar jong talent of ervaren professionals; Het was een eer om deze innovatie te mogen presenteren aan de partners van #ADOgroen en de leden van de ADO Den Haag Business Club, waarbij we hopen dat ons initiatief zal bijdragen aan een gezondere en duurzamere toekomst van de arbeidsmarkt.

Als onderdeel van #ADOgroen kijken we bij Eye-C Multimedia uit naar nog vele evenementen waarin duurzaamheid, gezondheid en gemeenschapsgevoel centraal staan. Bent u benieuwd hoe ADOJobs uw bedrijf kan ondersteunen of wilt u meer weten? Neem contact met ons op.

Direct contact opnemen