Eye-C Multimedia trots ontwerper gloednieuwe ADO spelersbus!

Eye-C Multimedia trots ontwerper gloednieuwe ADO spelersbus!

Als partner van ADO Den Haag en als lid van Business Netwerk Haaglanden, heeft Eye-C Multimedia de eer gekregen om het ontwerp te mogen leveren voor de gloednieuwe ADO Den Haag spelersbus.

Natuurlijk heeft Eye-C Multimedia dit met beide handen aangegrepen. Eigenaar Freddy van den Bergh: ‘’wat zijn we trots op het eindresultaat, en met name natuurlijk op onze eigen topdesigner: Cidalia Madeira’’! 

 

Eye-C ontwerp

Een prachtig ontwerp, met als echte eye-catcher natuurlijk een stoere Haagse ooievaar, en met de kenmerkende Haagse gebouwen in het ontwerp, van de stad waar wij van houden! De mooie en strakke en overloop van licht en donker kleuren en de groen-gele verlichting op de ADO bus maken het helemaal af!

 

Samenwerking partners

Een fijne samenwerking met onze klant: Touringcarbedrijf van Heugten Tours, die vorig jaar het vervoerscontract tekende bij ADO Den Haag, heeft geleid tot een goed eindresultaat. ‘’Ado krijgt de allermooiste spelersbus van het betaalde voetbal’’,dat was het streven. De leden van Business Netwerk Haaglanden zijn het in ieder geval eens ‘’De mooiste bus? Dat is zeker gelukt’’. 

We willen daarnaast JVZ reclame (Berry Jongmans) en John en Kay van Zweden graag bedanken voor de hulp bij het realiseren van het eindresultaat. De ultra luxe bus is voorzien van moderne uitstraling en complete keuken, leren stoelen en een state-of-the-art TV- en audiosysteem. 

 

Een frisse nieuwe start

Nu ook de uitstraling van ADO tip-top in orde is en de spelersbus er prachtig bij staat, is ADO Den Haag dit seizoen aan zet om zich terug te vechten op het hoogste niveau van de voetbal league in Nederland.

 

Wij wensen ADO Den Haag alle kracht en succes toe voor het komende seizoen!

Vraag maar raak!

Onder het mom, niet geschoten is altijd mis. contacteer ons

contacteer ons