Freddy van den Bergh te gast bij Den Haag Inside Out!

Freddy van den Bergh te gast bij Den Haag Inside Out!

Freddy van den Bergh te gast bij Den Haag Inside Out!

Freddy van den Bergh, CEO van Eye-C, was afgelopen december te gast in The Late Night Show van Den Haag Inside Out! Presentatrice Gina Velcheva vroeg hem de hemd van het lijf over het ondernemerschap, Eye-C Multimedia en hoe het ooit allemaal begon. 

Het Den Haag Inside Out Winterprogramma wordt sinds 2021 jaarlijks georganiseerd voor inwoners van Den Haag tussen de 16 en 27 jaar. Eind december 2022 was er een online festival met een divers programma, waaronder een bingo, rap battles, influencer challenges en een Late Night Show met verschillende gasten. 

 

BINK36 

Naast Freddy op de bank zat David Schoch, directeur van PIP Den Haag, een cultuurpodium dat zich bevindt in BINK36. PIP organiseert populaire clubavonden, exposities, workshops en nog veel meer op het gebied van kunst, muziek en cultuur. 

Grappig feitje is dat Eye-C jarenlang ook in BINK36 heeft gezeten. Het Eye-C team is inmiddels gegroeid en verhuisd naar een kantoor in Rijswijk, maar in het verleden lagen de ondernemerswerelden van Freddy en David dus heel dicht bij elkaar!

 

Voor een toekomstige generatie ondernemers

In The Late Night Show worden actuele thema's besproken met betrekking tot bijvoorbeeld carrière, studie, liefde en vriendschap. Het interview met Freddy en David leert de toekomstige generatie meer over het ondernemerschap en heeft hopelijk een hoop mensen enthousiast gemaakt! 

Benieuwd naar het hele interview? Hier kin je de Late Night Show bekijken! 

Bekijk hier de gehele aflevering