Eye-C Multimedia lanceert I Love Hatay

Eye-C Multimedia lanceert I Love Hatay

Door de verschrikkelijke aardbevingen in Turkije en Syrië zijn miljoenen burgers nu dakloos en hebben ze veel familie en vrienden verloren. Deze mensen hebben dringend hulp nodig. Een dak boven hun hoofd, kleding en eten om hun gezinnen te onderhouden, geeft ze de kans om hun leven weer op te bouwen. Om de slachtoffers te steunen zijn er al vele acties opgezet en kan je doneren aan Giro 555.

Maar de aardbevingen hebben ook een persoonlijke impact op ons bedrijf gemaakt. De vrouw van Freddy van den Bergh (CEO) is Turks. Samen met hun kinderen Su en Kaya hebben ze veel familie en vrienden in Hatay, één van de zwaarst getroffen provincies in Turkije. Om de families uit het getroffen gebied weg te krijgen, een dak boven hun hoofd te geven, en de eerste levensbehoeften te voorzien, zijn geld en spullen nodig. Met een crowdfunding actie hebben we al €12.000,- kunnen ophalen, maar er is meer nodig om alle families te helpen. Niet alleen nu, maar ook op de langere termijn.

Door snel te schakelen hebben we in de afgelopen weken verschillende acties opgezet en de website ilovehatay.com gelanceerd om geld in te zamelen. Ook hebben we met veel bedrijven samenwerkingen kunnen opzetten om spullen en geld te doneren aan de getroffen families.

Doneer nu

 

Lancering I Love Hatay

Om de families 4 à 5 maanden onderdak, eten en andere nodige spullen te bieden is er €50.000,- nodig. Maar daar stopt het helaas niet bij. Om ze maandelijks te blijven ondersteunen zodat ze hun leven weer kunnen opbouwen is er meer geld nodig. 

Daarom hebben we de website ilovehatay.com gelanceerd. Een platform om donaties te verzamelen, maar ook om bedrijven te helpen bij het opzetten van acties voor de slachtoffers. Door onze skills en krachten te combineren en met behulp van ons netwerk hebben we dit in korte tijd kunnen realiseren. 

Freddy van den Bergh: Met dit platform willen we bedrijven verbinden die graag hun steentje bij willen dragen. Mensen willen helpen, maar missen net een puzzelstukje om alles te kunnen regelen. Als je deze puzzelstukjes bij elkaar brengt dan kan je met z’n allen nog meer bijdragen.”

Naast het bieden van het laatste puzzelstukje voor iedereen die wilt helpen, willen we met I Love Hatay ook de andere acties en initiatieven uitlichten die worden opgezet. We zijn ontzettend trots op alle initiatieven die worden opgezet om de slachtoffers te steunen en te helpen. Er worden veel mooie acties opgezet en we vinden het belangrijk om deze onder de aandacht te brengen.

De website van I love Hatay hebben we gelanceerd tijdens de wedstrijd ADO Den Haag - PEC Zwolle. Tijdens de wedstrijd werd LED boarding beschikbaar gesteld door ADO. Doordat we aangesloten zitten bij het ADO business netwerk konden we snel schakelen en stappen zetten om de website te lanceren en promoten.

Eye-C Multimedia lanceert I Love Hatay

 

Wil je helpen, maar weet je niet hoe?

Uit ervaring zien we hoe vele bedrijven wel willen helpen, maar niet weten hoe. Vaak missen ze net dat ene puzzelstukje. Waar kan ik de spullen inzamelen? Hoe krijg ik deze in Turkije? Hoe weet ik zeker dat het gedoneerde bedrag goed terecht komt? Met ons brede netwerk en contacten kunnen we dat laatste puzzelstukje bieden waarmee jij de getroffen families in Turkije en Syrië kunt steunen. We zorgen dat alle spullen, het geld en andere eerste levensbehoeften op de juiste plek en op het juiste moment terecht komen.

Daarnaast kunnen we snel schakelen en ad hoc werken. Met onze eerdere acties kregen we al veel organisaties, scholen, netwerkclubs en bedrijven mee. Van Heugten Tours, MobiWerk, ADO Den Haag, Royal Matic, Hubbel, VanderVelde Verhuizingen, Business Open, Business Netwerk Haaglanden, Vrijheid Blijheid Borrel, artiesten waaronder Samantha Steenwijk, The Clarks en Cem (Outsiders),  Leven Magazine en West Media dragen hun steentje al bij.

 

Onze acties

Naast de website I love Hatay hebben we op allerlei manieren geld ingezameld. Graag delen we een greep uit de acties die we afgelopen tijd hebben opgezet.

Noothulp

In de wijk Vroondaal hebben we de actie “Noothulp” opgezet. Daarvoor hebben we samen met Samantha Steenwijk Turkse nootjes verkocht en zijn we met haar langs geweest op de basisschool in de buurt. Met deze actie hebben we maar liefst €10.000,- opgehaald voor Giro 555. Deze actie was bovendien te zien bij RTL Boulevard.

Eye-C Multimedia lanceert I Love Hatay

 

Gouden benefietstour

Samen met de mannen van Cycle and the City organiseren we een speciale benefietstour door Scheveningen. Tijdens de tour word je meegenomen langs verborgen parels en horecalocaties, inclusief hapjes, drankjes en avondeten. Een unieke en gezellige ervaring om Scheveningen te ontdekken. De volledige opbrengst van de tour gaat naar de getroffen families in Turkije en Syrië. Binnenkort worden ook tours door Den Haag en Delft georganiseerd. Houd hiervoor onze socials en de website van I Love Hatay in de gaten.

Eye-C Multimedia lanceert I Love Hatay

 

Geldinzameling tijdens pizzadag

Onze klant, Royal Matic, is specialist en leverancier in pizzaovens. Met Domino’s organiseerden ze een pizzadag waarbij ze hun ovens konden testen. Voor deze testdag hebben we een actie opgezet waarbij mensen gratis pizza konden halen, met de mogelijkheid om vrijblijvend een kleine donatie te doen voor de slachtoffers in Turkije. Veel bedrijven in het Forepark in Den Haag kwamen hierop af en we hebben zo €750,- opgehaald.

Eye-C Multimedia lanceert I Love Hatay

 

Benefietconcert

Op dit moment zijn we druk bezig met het organiseren van een benefietconcert samen met ADO Den Haag en bekende artiesten binnen ons netwerk. Hierbij kunnen we hopelijk ook veel geld verzamelen om te doneren aan Hatay, Turkije. Houd onze website en socials goed in de gaten voor meer updates en informatie over dit benefietconcert.

Graag danken we iedereen en alle bedrijven die ons helpen en hebben gedoneerd. Mocht je nog een donatie willen doen of wil je samenwerken voor een actie dan komen we graag in contact.

Doneer nuNeem contact op