Maak kennis met: Sam Samson

Maak kennis met: Sam Samson

Eén van onze nieuwe collega's is Sam Samson. Een 23-jarige Software Development student die niet houdt van stilzitten. Hij is trainee front-end developer bij Eye-C en zit hier helemaal op zijn plek. "Ik wil het liefst alles zien in het vak. Op dit moment vind ik front-end het leukst; daar ben ik nu dus ook veel mee bezig. Maar ook back-end spreekt me aan. Ik vind het fijn dat er binnen Eye-C ruimte is om ook daar meer over te leren." 

Sam toont veel initiatief op de werkvloer en heeft direct gemerkt dat dat loont. "Ik heb echt gemerkt dat het bepalend is hoe je er zelf in staat. Het wordt gewaardeerd als je zelf echt wil en met ideeën komt. Daarnaast was er in de tweede week van mijn stage al een bedrijfsfeest. Daar leer je je collega's op een andere manier kennen en heb je echt zo'n gevoel van: 'ik hoor erbij'. Én dan weet je dat je een tof stagebedrijf hebt gekozen."

 

Allround binnen en buiten werktijden

Binnen Eye-C houdt Sam zich bezig met allround front-end klussen. Van het toevoegen van een pop up of slider tot het aanpassen van complete templates en layouts voor klanten. En zo allround als hij op de werkvloer is, zo allround is hij ook in zijn vrije tijd. "In het weekend sta ik achter de kassa bij de Spar. Daarnaast ga ik 4 à 5 keer in de week naar de sportschool en kickboks ik 1 à 2 keer in de week. En in het weekend ga ik vaak stappen." 

Of hij ook wel eens op de bank ligt? "Jawel, ná zo'n volle dag lig ik ook zeker wel eens op de bank, haha. Maar het liefst ben ik lekker bezig. En als ik een keer een weekend helemaal vrij ben waardeer ik mijn vrije tijd ook weer op een andere manier."

 

Wat ga je na je stage doen?

In de toekomst ziet Sam zichzelf doorstuderen. "Een deeltijd hbo-studie zie ik wel voor me. En zoveel mogelijk in de ICT wereld ontdekken. Ik vind alles leuk om te doen, dus wil zoveel mogelijk kennis opdoen en daarna pas een richting kiezen of me ergens in specialiseren. Daarom zit ik bij Eye-C goed op mijn plek."

De komende maanden versterkt Sam het Eye-C team als trainee front-end developer. Wij zijn blij met deze topper!

 

Ook stage lopen?

Ben jij op zoek naar software developer stages? Een stage als software developer bij Eye-C Multimedia is mogelijk! Lijkt het jou leuk om mee te werken aan front- en back-end processen? En nauw samen te werken met het gehele development team, de project managers en overige Eye-C teamleden? Kijk gerust of we een (stage) vacature hebben openstaan!

Bekijk onze vacatures!