Maak kennis met: Thomas Drost

Maak kennis met: Thomas Drost

Thomas Drost is één van onze nieuwe trainee-toppers. Hij is 24 jaar en studeert Communicatie en Multimedia Design. Hij rondde eerder al een mbo in productdesign af en heeft een passie voor fotografie. Op het moment verdiept hij zich in User Interface en User Experience als UI/UX design trainee bij Eye-C.

Creatief aan de slag met diverse taken

"Binnen Eye-C houd ik me bezig met webdesign. User Interface vind ik op dit moment het leukst. Dat gaat over hoe de website eruit ziet, hoe het oogt. Ik voer quickscans uit, analyseer ontwerpen en denk bepaalde elementen uit. Van de opmaak van een site tot aan de afbeeldingen, logo's en visitekaartjes. Maar ik heb voor Eye-C ook al verschillende dingen gedaan met fotografie. Dat diverse vind ik enorm leuk."

Thomas loopt 6 maanden stage en pakt al vanaf dag één verschillende taken op. "Ik heb voorheen al best wat kennis opgedaan en die kennis kan ik nu toepassen in de praktijk. Op school leer je natuurlijk veel, maar het is toch fijn om in de praktijk bevestigd te krijgen dat je er ook daadwerkelijk iets mee kunt."

Ook creatief buiten werktijden

Wat hij in de toekomst precies wil gaan doen houdt hij nog even open, maar dat het iets creatiefs wordt lijkt ons meer dan duidelijk. Die creatieve kant zien we ook terug in zijn persoonlijke leven. "Ik chill graag met vrienden, maar als die even niet beschikbaar zijn heb ik meer dan genoeg hobby's om me te vermaken. Ik speel gitaar en piano en houd van muziek luisteren en muziek maken. Én ik ga vijf keer in de week naar de sportschool. Als ik niet in de sportschool sta, ben ik buiten om foto's te maken."

Wij zijn blij met deze aanwinst voor het Eye-C team! Een creatieve topper met veelzijdige talenten die niet stil zit.

Ben jij ook op zoek naar een stage UX/UI design of een stage webdesign? En lijkt het je leuk om in het designteam van ons online marketing bureau te werken? Kijk gerust of we een (stage) vacature hebben openstaan!

Bekijk onze vacatures!