Op zoek naar een online marketeer?

Op zoek naar een online marketeer?

Ben jij op zoek naar een allround marketeer of een échte specialist in bijvoorbeeld SEO, SEA, e-mailmarketing, social advertising of data analyse? Dan bieden wij jou de oplossing! Met het inhuren van een online marketeer haal jij alle nodige kennis in huis om de marketing succesvol op te pakken of om jouw eigen marketingafdeling naar een hoger niveau te tillen.

 

Waarom een Online Marketeer inhuren bij Eye-C?

Bij veel bedrijven ontbreekt het vaak aan kennis en/of tijd om de online marketing écht succesvol uit te voeren. Natuurlijk kun je als bedrijf dan afwegen om zelf een online marketeer in dienst te nemen. Echter is het grote nadeel hiervan dat een werknemer vaak minimaal 32 uur aan de slag wilt. Daarnaast dient het bedrijf ook zelf kennis in huis te hebben om deze werknemer aan te sturen.

Gelukkig zijn er meerdere mogelijkheden. Je kunt er als bedrijf namelijk ook voor kiezen om een marketeer in te huren. Met het inhuren van een online marketeer haal jij alle nodige kennis in huis wat resulteert in succesvolle marketing campagnes. Maar wat maakt ons nou zo uniek?

Bij Eye-C hebben wij een team bestaande uit meerdere specialisten op elk vlak. Van webdevelopment tot zoekmachine marketing, alle kennis en knowhow hebben wij in huis. Dit resulteert in een gestroomlijnde strategie dat begint bij het design en de bouw van een website, tot het daarop aan laten sluiten van de marketing campagnes.

Kortom, aan kennis geen gebrek.

 Vrijblijvend advies

 

De voordelen van het inhuren van een online marketeer

Oke, allemaal leuk en aardig maar wat zou nou de concrete voordelen van het inhuren van een marketeer bij Eye-C?

Zoals eerder benoemd haal je dus met een marketeer van Eye-C behoorlijk wat kennis en knowhow in huis. Maar daarnaast heeft het inhuren van één van onze marketeer nog veel meer voordelen:

  • Wij ondernemen met jou mee!
  • We zijn datagedreven en baseren niet op aannames maar statistieken
  • Alles is meetbaar
  • Wij hebben geen u roept wij draaien mentaliteit, maar delen onze ervaringen om samen te streven naar het beste resultaat
  • Onze marketeers zijn gecertificeerd en scholen zichzelf constant bij om met de steeds veranderende markt mee te blijven ontwikkelen

Wil jij ook een marketeer van Eye-C bij jou op locatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vraag maar raak!

Onder het mom, niet geschoten is altijd mis. contacteer ons

contacteer ons