Online Strategie

Onmisbaar voor online succes, een sterke strategie!

Eye-C als Online Strategische Partner

De afgelopen jaren is Eye-C uitgegroeid tot een full-service online marketing bureau, waarin een grote focus ligt op het ontwikkelen van een passende online strategie voor onze klanten.

Niets is voor ons mooier dan samen met onze klanten de visie en de wensen te vertalen naar de juiste weg voor groei. Ontdek hoe wij voor jou resultaten kunnen behalen!

Ontvang vrijblijvend advies

Online marketing strategie

Eye-C kan als strategisch partner worden ingeschakeld door onze klanten. Wij kunnen dan tevens de uitvoering van dit plan op ons nemen. Onze scherpe focus ligt op het stellen van de juiste doelen en de daarbij behorende KPI’s, waardoor we de planning en organisatie goed in de gaten kunnen houden. Een duidelijke en heldere richting is voor ieder van belang, zodat tijdens het gehele proces de juiste route kan worden bewandeld.

Geen enkele weg tot succes is hetzelfde. Met een specifieke maatwerk aanpak, het leggen van de juiste funderingen en door het inzetten van de juiste mix van marketingkanalen, kan jij het verschil maken in de online wereld. Leer meer over onze aanpak en maak binnenkort een persoonlijke afspraak. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Meer informatie over online marketing strategie

Online strateeg en marketeer op locatie

Steeds meer bedrijven zien de waarde van een sterke online marketing strategie en planmatige uitvoering voor hun eigen bedrijf. In het geval van een structurele uitdaging kan een interim online marketeer de oplossing zijn voor jouw bedrijf. Eye-C heeft op iedere discipline een specialist in huis, die zich volledig kan verdiepen in jouw bedrijf.

Een strategie is natuurlijk de basis. We starten met een goed gesprek, waardoor Eye-C en de klant meer kennis en inzicht verkrijgt in de wereld waar een ieder zich in begeeft. Jij leert van ons, maar wij leren ook van jou! Wanneer een van onze specialisten een goede kennis ontwikkelt van de branche waarin de klant zich begeeft, kan een effectieve en passende online strategie worden ontwikkeld en uitgevoerd.

Wil je ook iemand met specialistische kennis in huis? Iemand die de flexibel inzetbaar is, zonder vaste contracten? Dan komen wij graag met jou in contact voor een kennismakingsgesprek.

Meer informatie over marketeers op locatie

Data Gedreven Marketing

De informatie over data bepaalt de effectiviteit van investeringen. Deze informatie is cruciaal om erachter te komen of iets wel of niet goed gaat. Het stelt ons in staat om de juiste weg te blijven volgen en op de juiste momenten aan de knoppen te draaien voor het behalen van het gewenste resultaat. Het op een juiste wijze analyseren van data en het instellen van meetbare doelen binnen online marketing, wordt gedaan door middel van het instellen van analytische tools en oplossingen.

Het ontdekken van belangrijke patronen geeft ons inzicht over prestaties, zodat we deze processen kunnen optimaliseren. Meten = weten, maar we staren ons natuurlijk niet blind op data. Een belangrijk deel van het succes is natuurlijk ook een stukje creativiteit, die zorgt voor een mooie mix van doelgerichtheid en onderscheidend vermogen.

Meer informatie over data gedreven marketing

Conversieoptimalisatie (UX/UI)

In een wereld waar de concurrentie meer toeneemt en de ruimte voor online vindbaarheid moeilijker is te verdelen, is conversie optimalisatie een steeds belangrijker onderdeel voor online succes. Het is namelijk een onderdeel waar websites en webshops nog vaak te weinig in investeren. Zonde! Het optimaliseren van je website op conversies kan juist zorgen voor een hoger rendement uit je bestaande website bezoekers.

Door te onderzoeken en te testen hoe bezoekers zich op jouw website gedragen en navigeren, kunnen we achter interessante en waardevolle informatie komen om jouw website naar een hoger niveau te tillen. De user experience en user interface (UX/UI) zijn daarin belangrijke onderdelen. Hoe beter de gebruiksvriendelijkheid en -ervaring, hoe hoger de conversie.

Meer informatie over conversieoptimalisatie
Freddy van den Bergh, Online marketing strateeg

Gaan we samen online groeien?

Tegen welke online marketing uitdagingen loop jij aan? Vertel het ons! Doe de intake op onze website of neem contact met ons op via:

Freddy van den Bergh, Online marketing strateeg