Eye-C Multimedia
Als Eye-C Multimedia leveren wij al 12,5 jaar technische en creatieve oplossingen voor onze klanten. Wij ontwerpen, ontwikkelen, optimaliseren en verzorgen uw internet marketing.

Webdevelopment

SEO Optimalisatie

Internet Marketing

Conversie Optimalisatie

Web & Print Design

Neem vrijblijvend contact op
Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor uw bedrijf op het internet.

088 - 070 2000

info@eye-c.nl

Laan van Zuid Hoorn 43, 2289 DC Rijswijk

088 - 070 2000

Laan van Zuid Hoorn 43, Rijswijk

Top

Over Eye-C

Al sinds 2003 ontwikkelt Eye-C Multimedia websites en verzorgt de gehele internet marketing en optimalisatie voor haar klanten.

Eye-C Multimedia

Nu een website nog belangrijker wordt bij de bedrijfsvoering heeft Eye-C zich vooral toegelegd op SEO (Search Engine Optimizing) en SEA (Search Engine Advertising) zodat uw bedrijf gevonden wordt door uw klanten.

Onze Diensten
q

Het Team van Eye-C Multimedia

Door de juiste persoon voor elk onderdeel van het internet in dienst te hebben kunnen wij voor onze klanten een optimale internet strategie bepalen en uitvoeren.

mkdf-team-image

Freddy van den Bergh

Directeur / Marketing / Sales

Mijn naam is Freddy van den Bergh. Sinds 2003 ben ik zelfstandig ondernemer en eigenaar van Eye-C Multimedia. Ik vind het een uitdaging om te onderzoeken of uw website i.p.v. een kostenpost een inkomstenbron kan worden.

mkdf-team-image

Danny van den Bergh

Sales

Bij Eye-C Multimedia ben ik verantwoordelijk voor het verkopen van producten en internetdiensten. Daarnaast werk ik nauw samen met de afdeling internetmarketing om te kijken hoe u meer omzet kunt behalen met uw website.

mkdf-team-image

Joris Wagemans

SEO/SEA Marketeer & Front-end Developer

Door het optimaliseren van uw website en het opzetten van een juiste marketing campagne probeer ik een winstgevende internetstrategie te beheren. Een website met een duidelijk doel wordt door optimalisatie vanzelf winstgevend.

mkdf-team-image

Kevin Noorlander

Front & Back-end Web Developer

Een website heeft pas waarde als deze ook gevonden kan worden. Als front- en back-end web developer is het voor mij een uitdaging om elke website te optimaliseren om deze zo goed mogelijk vindbaar te maken in o. a. Google.

mkdf-team-image

Egerton Carot

Web & Print Design

Mijn naam is Egerton en werk als web en print designer bij Eye-C Multimedia. Ik probeer van uw ideeën een uniek ontwerp te maken wat precies aansluit op het te behalen doel. Verder ben ik ook verantwoordelijk voor Social Media.

mkdf-team-image

Chantal Visser

Office Manager

Hallo! ik ben Chantal Visser, 25 jaar getrouwd en heb 2 kinderen. Ik regel van alles en nog wat binnen Eye-C en ben gebombardeerd tot Office manager. Naast het werk zit ik regelmatig op de fiets of sta ik op de dansvloer.

mkdf-team-image

Saraï Schuurman Hess

Webdeveloper

Mijn passie is het bouwen van een website die voorzien is van de nieuwste technologieën en daarbij goed geoptimaliseerd is waardoor hij goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google, hierdoor kunt u het meest uit uw website halen.

mkdf-team-image

Larissa Obdam

Marketing & Communicatie

Ik zorg ervoor dat totaal projecten goed uitgedacht worden zodat u meer leads genereert. Daarbij kunt u denken aan campagnes, landing pages en social media. Verder schrijf ik ook teksten met behulp van SEO waardoor de content van uw website goed gevonden wordt.

Wij Zijn Trots Op

Wij zijn trots op de vele projecten en campagnes die wij voor onze klanten hebben mogen uitvoeren. Van website tot uitgebreide marketing strategie, aan elk project werken wij met enthousiasme om goede resultaten te blijven behalen.

931

Websites Gebouwd

542 +

Campagnes Opgezet

728

Top Posities Behaald

1856

Facebook Advertenties

WIJ WERKEN GRAAG SAMEN AAN UW PROJECT

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvend gesprek.