Eye-C Multimedia
Als Eye-C Multimedia leveren wij al 12,5 jaar technische en creatieve oplossingen voor onze klanten. Wij ontwerpen, ontwikkelen, optimaliseren en verzorgen uw internet marketing.

Webdevelopment

SEO Optimalisatie

Internet Marketing

Conversie Optimalisatie

Web & Print Design

Neem vrijblijvend contact op
Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor uw bedrijf op het internet.

088 - 070 2000

info@eye-c.nl

Laan van Zuid Hoorn 43, 2289 DC Rijswijk

088 - 070 2000

Laan van Zuid Hoorn 43, Rijswijk

Top

Over Eye-C

Al sinds 2003 ontwikkelt Eye-C Multimedia websites en verzorgt de gehele internet marketing en optimalisatie voor haar klanten.

Eye-C Multimedia

Nu een website nog belangrijker wordt bij de bedrijfsvoering heeft Eye-C zich vooral toegelegd op SEO (Search Engine Optimizing) en SEA (Search Engine Advertising) zodat uw bedrijf gevonden wordt door uw klanten.

Onze Diensten
q

Het Team van Eye-C Multimedia

Door de juiste persoon voor elk onderdeel van het internet in dienst te hebben kunnen wij voor onze klanten een optimale internet strategie bepalen en uitvoeren.

mkdf-team-image

Freddy van den Bergh

Directeur & Marketing & Sales

Mijn naam is Freddy van den Bergh. Sinds 2003 ben ik zelfstandig ondernemer en eigenaar van Eye-C Multimedia. Ik vind het een uitdaging om te onderzoeken of uw website i.p.v. een kostenpost een inkomstenbron kan worden.

mkdf-team-image

Danny van den Bergh

Sales & Projectleider & Marketing

Verkoop internetdiensten en geef leiding, stuur collega's aan bij het uitwerken van projecten. Daarnaast werk ik nauw samen met de afdeling internetmarketing om te kijken hoe u meer omzet kunt behalen met uw website.

mkdf-team-image

Joris Wagemans

SEO/SEA Marketeer & Front-end Developer

Door het optimaliseren van uw website en het opzetten van een juiste marketing campagne probeer ik een winstgevende internetstrategie te beheren. Een website met een duidelijk doel wordt door optimalisatie vanzelf winstgevend.

mkdf-team-image

Kevin Noorlander

Front & Back-end Web Developer

Een website heeft pas waarde als deze ook gevonden kan worden. Als front- en back-end web developer is het voor mij een uitdaging om elke website te optimaliseren om deze zo goed mogelijk vindbaar te maken in o. a. Google.

mkdf-team-image

Egerton Carot

Web & Print Design

Mijn naam is Egerton en werk als web en print designer bij Eye-C Multimedia. Ik maak van uw ideeën een uniek ontwerp dat precies aansluit op het te behalen doel. Verder ben ik ook verantwoordelijk voor Social Media.

mkdf-team-image

Elke Marijnissen

Design & marketing

Ik zorg ervoor dat iedere website een optimale werking en uitstraling heeft. Hierbij kun je denken aan de sfeer, professionaliteit en de SEO. Verder houd ik me bezig met het online adverteren en de presentatie van bedrijven op social media. Het goed neerzetten van een merk of dienst is cruciaal in de online media-industrie.

mkdf-team-image

Saraï Schuurman Hess

Webdeveloper

Mijn passie is het bouwen van een website die voorzien is van de nieuwste technologieën en daarbij goed geoptimaliseerd is waardoor hij goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google, hierdoor kunt u het meest uit uw website halen.

mkdf-team-image

Robin Kuijpers

Webdeveloper

Bij Eye-C Multimedia ben ik verantwoordelijk voor het maken van websites die goed geoptimaliseerd zijn zodat u goed vindbaar bent in zoekmachines zoals google. Hierdoor haalt u alles uit uw website wat mogelijk is.

mkdf-team-image

Azhar Butt

Webdeveloper

Bij Eye-C Multimedia zorg ik ervoor dat uw website er uitstekend uit komt te zien en dat al u wensen worden volbracht. Daarnaast zorg ik ervoor dat uw website er goed uit komt te zien op elk toestel.

mkdf-team-image

Kim van der Ploeg

Web & print design

Hallo! Mijn naam is Kim en ik realiseer web & print design bij Eye-C Multimedia. Als mediavormgever en ontwerper ben ik creatief en pas ik mijn design skills toe en vertaal uw gewenste communicatiedoelstellingen op websites, social media reclamecampagnes, folders, brochures, posters en het ontwerp van logo's.

mkdf-team-image

Luke Edes

Webdeveloper & marketing

Hoi! Ik ben Luke Edes en ben applicatie en media ontwikkelaar. Bij Eye-C Multimedia verzorg ik de ontwikkeling van uw website. Ook ben ik gespecialiseerd in internetmarketing, zo zorg ik er voor dat u met uw website zo hoog mogelijk eindigt in de zoekmachines.

mkdf-team-image

Milou Beijk

WEB & PRINT DESIGN

Hi, Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn met web & print design bij Eye-C Multimedia. Als mediavormgever en ontwerper maak ik van uw ideeën een mooi ontwerp, door mijn creativiteit en design skills hierbij toe te passen. Communicatiedoelstellingen op websites, social media reclamechampagnes, folders, brochures, posters en het ontwerp van logo's.

Wij Zijn Trots Op

Wij zijn trots op de vele projecten en campagnes die wij voor onze klanten hebben mogen uitvoeren. Van website tot uitgebreide marketing strategie, aan elk project werken wij met enthousiasme om goede resultaten te blijven behalen.

931

Websites Gebouwd

542 +

Campagnes Opgezet

728

Top Posities Behaald

1856

Facebook Advertenties

WIJ WERKEN GRAAG SAMEN AAN UW PROJECT

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvend gesprek.