Eye-C Multimedia
Als Eye-C Multimedia leveren wij al 12,5 jaar technische en creatieve oplossingen voor onze klanten. Wij ontwerpen, ontwikkelen, optimaliseren en verzorgen uw internet marketing.

Webdevelopment

SEO Optimalisatie

Internet Marketing

Conversie Optimalisatie

Web & Print Design

Neem vrijblijvend contact op
Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor uw bedrijf op het internet.

088 - 070 2000

info@eye-c.nl

Laan van Zuid Hoorn 43, 2289 DC Rijswijk

088 - 070 2000

Laan van Zuid Hoorn 43, Rijswijk

Top

Printmedia of online marketing?

eye-c hooger in google printmedia

Printmedia of online marketing?

Eye-C helpt je met alles!
Tegenwoordig schieten ze als paddestoelen uit de grond, internetmarketing bedrijven. Alle bieden hulp op een bepaald gebied. Laten wij nou alle diensten onder 1 dak hebben en ook nog eens 15 jaar ervaring!

Door de jaren heen is er veel veranderd op het gebied van internet marketing. in 2017 kwamen er enorme budgetten voor internetmarketing. Hier profiteerde Google en Facebook door hun dominante positie goed van. Ook kwam Google Adwords met een nieuwe interface.

Voorbeeld van printmedia

blog-2

Er blijven altijd nieuwe ontwikkelingen komen zoals Voice Search en video advertisement hier wordt slim op ingespeeld door bedrijven zoals Amazon en Google, zo is er een Google Home uitgekomen die je stem herkent. Ook is mobiel het internet afstruinen niet meer weg te denken en wordt alles zo mobiel vriendelijk geprogrammeerd .

We snappen natuurlijk dat veel internet termen als chinees klinken. Vandaar dat we even onze diensten nogmaals toelichten.

Webdevelopment
Bij Eye-C Multimedia ontwikkelen wij websites altijd met een gebruiksvriendelijk CMS en de juiste technieken die voor uw bedrijf resultaat opleveren.
Oftewel wij zorgen dat alles onder de motorkap goed werkt en alles online functioneert.

q
q

Webdesign & Printmedia
Met de juiste uitstraling bereik je meer, een prachtig design dat aansluit op uw product, dienst en natuurlijk de doelgroep is daarom van groot belang.
Dit is de buitenkant van de auto, onder de motorkap is alles in orde, wij laten ook de buitenkant stralen!

Internet Marketing
Door het bepalen van een juiste marketingstrategie voor uw product of dienst kunnen wij campagnes bouwen die winstgevend zijn voor uw bedrijf.
Een auto verkoopt zich niet vanzelf, mensen moeten weten van jouw product, verliefd worden op het product en kunnen er niet om heen!

q
q

Webwinkel
Bij het ontwikkelen van een webwinkel komt veel kijken, Eye-C Multimedia kan u hierbij helpen en zorgen dat u ook online winstgevend bent.
Heel Nederland moet in de auto kunnen rijden ook al komen ze uit Zuid-Limburg of Groningen. Wij zorgen voor een online webshop met alle betalingsmogelijkheden.

Zoekmachine Optimalisatie
Door het juist optimaliseren van uw website (SEO) kunt u hogere posities in Google behalen om zo meer bezoekers en conversies te genereren.
Wanneer mensen op zoek zijn naar een nieuwe auto komt uw model bovenaan te staan in Google!

q
q

Social Media
Sociale Media speelt tegenwoordig een belangrijke rol voor uw bedrijf op het internet, hoe is uw reputatie en hoe kunnen we die nog beter maken?
Mooie foto’s, referenties door bekende mensen, acties, beïnvloed de doelgroep met aantrekkelijke content!

Website Onderhoud
Wij kunnen veel werk voor u uit handen nemen, van het plaatsen van teksten en foto’s tot het uitvoeren van technische updates op de website.
Een auto moet gekeurd worden en onderhouden, dit geldt ook voor uw website, wij ontnemen u deze zorg!

q
q

Foto & Video
Foto’s of video’s van uw producten en/of diensten zijn onmisbaar. Goed beeldmateriaal is een belangrijke voorwaarde voor succes op internet.
Monteren en vastleggen van beelden is een vakwerk. Ieder zijn specialiteit nietwaar? Wij helpen u uw bedrijf goed te presenteren.

HEEFT U VRAGEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Delen

Sinds 2003 ontwikkelt en ontwerpt Eye-C Multimedia websites, webapplicaties en verzorgt de internet marketing voor diverse cliënten.

Geen Reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.