Versterk jouw online aanwezigheid

Wij hebben de ervaren SEO experts om jouw website hoog te laten scoren.

SEO specialist inhuren

Op zoek naar een SEO specialist om jouw positie binnen Google te verhogen en meer conversies binnen te halen? Bij Eye-C Multimedia hebben we ervaren SEO marketeers in huis om jouw website hoog te laten scoren in de zoekmachines.

Het maakt niet uit welke dienst je aanbiedt of welk product je verkoopt, onze SEO specialisten zorgen dat jij gaat scoren in Google!

SEO specialist inhuren

Is SEO uitbesteden noodzakelijk voor ieder bedrijf?

Search Engine Optimization is de afgelopen jaren veel veranderd. In de beginjaren '90 gingen veel bedrijven het online landschap verkennen en websites schoten als paddenstoelen uit de grond. Toen was het als SEO specialist vooral belangrijk dat je aan enkele “SEO stijlregels” op technisch vlak voldeed en zoekwoorden in veelvoud in je titels en pagina's gebruikte. Daarnaast was het systeem te manipuleren door "spammy" links van andere websites richting jouw website te linken. Deed je dit? Dan was de kans groot dat je al goed kon scoren in de zoekmachines.

Tegenwoordig is SEO een zeer interessant, veelzijdig, maar bovenal een continu veranderend landschap geworden, waar duizenden facetten bepalen of jij de voorkeur krijgt, ten opzichte van jouw concurrenten in de zoekmachines. Om die reden heeft het vak van SEO-specialisten een ware vlucht genomen en huren steeds meer bedrijven een expert in. Bij Eye-C kan je ook een SEO expert inhuren om je SEO uit te besteden. We verdiepen ons graag in jouw bedrijf en je kansen.

SEO consultant voor een complete strategie

De laatste jaren zien bedrijven steeds vaker in hoe belangrijk het is dat websites goed worden ingericht om op belangrijke zoekwoorden te scoren die relevante bezoekers opleveren. Deze bezoekers kunnen daadwerkelijk klanten worden van jouw bedrijf. Een goed uitgedachte SEO strategie van een expert binnen Eye-C beperkt zich niet tot het vinden van de juiste woorden. Maar juist een goede kennis van het bedrijf en de branche waar deze zich in bevindt, is het fundament voor een sterke en passende SEO aanpak.

Wanneer we de SEO voor jouw website mogen uitvoeren, is een goede intake de eerste stap. Wat doet je bedrijf en welke diensten of producten bied je aan? Daarnaast willen we graag weten wat je doelen zijn en waar je je vooral op wilt focussen zodat we de SEO werkzaamheden hier goed op kunnen afstemmen. Vervolgens doen we ook een analyse van jouw huidige website, indien je deze al hebt. Door middel van een uitgebreide intake en SEO technische nulmeting hebben we de basis om de strategie te bepalen.

Een brede zoekwoordenanalyse is de basis van deze strategie. Hiermee kunnen we de juiste zoektermen gebruiken in de content op de website. Deze content kan je zelf schrijven of uitbesteden aan onze SEO copywriters. Zij weten precies hoe ze de content zo optimaal mogelijk kunnen schrijven voor de SEO zodat jouw website ook in zoekmachines hoog gaat ranken. Daarnaast heeft onze specialist SEO technische vaardigheden in huis om de website goed te kunnen (laten) inrichten om deze beoogde organische groei ook mogelijk te maken. Denk hierbij aan het goed zetten van de URL-opbouw, interne links en titels.

SEO marketeer die zich echt verdiept in jouw bedrijf

Een SEO marketeer kan flexibel worden ingezet op uurbasis of een of meerdere dagen per week bij jouw bedrijf op locatie intern worden ingehuurd. We stellen een heldere planning, strategie en werkwijze op die we afstemmen op jouw bedrijf, jouw doelen en ontwikkelingen in de markt. Wanneer onze SEO marketeer op locatie werkt kan hij/zij snel schakelen om belangrijke informatie of veranderingen toe te passen op de SEO strategie.

Wij geloven dat een specialist ook moet kunnen meedenken op strategisch vlak en middels doorgaans onderzoek en analyses tot slimme oplossingen te komen om jouw onderneming online verder te kunnen helpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bezoekersgedrag onderzoek, dat leidt tot een conversie-optimalisatieplan voor jouw website. De samenwerking met een online marketeer of marketing consultant van Eye-C kan op meerdere vlakken worden ingezet.

Naast SEO heeft Eye-C ook de mogelijkheid tot het uitvoeren van een linkbuilding strategie. Hiermee stijgt je website en belangrijke organische zoektermen in de zoekmachines, doordat je autoriteit en betrouwbaarheid op het web toeneemt. Neem contact op met onze specialisten en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Contact opnemen

Waarom dan SEO uitbesteden bij Eye-C Multimedia?

Waarom SEO uitbesteden? Natuurlijk om jouw omzet te verhogen via online marketing! Onze SEO specialist doet zorgvuldig en uitgebreid onderzoek en ontwikkelt voor jouw bedrijf een maatwerk strategie, die alle kansen en mogelijkheden in kaart brengt. Ook heeft de specialist van Eye-C een brede achterban van collega's die met diverse disciplines ondersteuning kunnen bieden om bijvoorbeeld op technisch vlak ervoor te zorgen dat de website goed in orde is om ook SEO te kunnen scoren.

Naast zoekmachine optimalisatie, hebben wij ook specialisten op het gebied van SEA adverteren en conversie optimalisatie. Bij Eye-C kun je een volledig totaalpakket aan online marketing uitbesteden. Bekijk daarom ook eens onze andere expertises op de website of laat je door onze experts adviseren over de juiste aanpak en strategie.

Onze SEO specialisten kunnen jou ondersteunen in:
  • Het maken van een passende online strategie
  • Het ontwikkelen van (SEO) content
  • SEO technische optimalisatie van de website
  • Analyseren van data en bezoekersgedrag
  • Bedrijfsonderzoek, branche- concurrentieonderzoek
  • Actieve uitvoering en steeds op zoek gaan naar nieuwe kansen
  • Trainingen geven aan uw medewerkers
  • Rapporteren van statistieken en resultaten
Afspraak maken met een SEO specialist

SEO specialist Den Haag of Rijswijk

Wil jij een SEO specialist voor jouw bedrijf? Met een SEO kenner van Eye-C zit je zeker goed. Wij richten ons voornamelijk op Regio Haaglanden, Den Haag en Rijswijk. Ligt jouw bedrijf buiten deze zone? Dat is natuurlijk geen probleem. We verkennen graag samen de mogelijkheden.

SEO is een echte parel als het gaat om een lange termijn strategie om beter vindbaar te worden en steeds groter klantenbestand op te bouwen. Liever (ook) op korte termijn resultaat boeken? Overweeg dan SEA marketing. Onze experts vertellen je graag meer over de mogelijkheden binnen online marketing.

Kom jij binnenkort langs voor een bak koffie en een goed gesprek over jouw SEO kansen? Schroom niet om ons te bellen of om je gegevens achter te laten op ons intakeformulier.

Marketing scan banner

Doe een gratis kansenonderzoek t.w.v. € 400,- 90% van de bedrijven laat online groeikansen liggen!

Onze consultants staan voor je klaar om jouw online marketing naar een hoger niveau te tillen. Neem contact op met onze specialisten.

Marketing scan banner