Technische SEO laten optimaliseren bij Eye-C Multimedia

Onze SEO experts zorgen ervoor dat jouw website SEO technisch goed in elkaar zit.

Technische SEO voor optimale vindbaarheid

Voor een hogere ranking in Google en een gebruiksvriendelijkere website is een sterke technische SEO onmisbaar. Vaak denkt men bij Search Engine Optimization (SEO) aan goede on page SEO content. Maar wanneer het SEO technische fundament goed staat, kun je jouw SEO doelen effectief bereiken.

Met een sterke SEO techniek kan Google jouw website goed indexeren en daardoor hoog in de zoekresultaten laten ranken. Zo word je sneller gevonden door jouw beoogde doelgroep. Daarnaast verbetert de technische SEO de gebruikerservaring. Bezoekers kunnen makkelijker en sneller op jouw website navigeren, wat de kans vergroot dat ze langer op jouw website blijven.

Benieuwd naar wat technische SEO voor jouw website en online doelen kan betekenen? Onze SEO specialisten staan voor je klaar om jouw SEO strategie naar een hoger niveau te tillen om online succes te behalen en meer conversies te krijgen.

Ontdek jouw SEO kansen

SEO techniek laten verbeteren

De technische SEO van jouw website bestaat o.a uit onderstaande onderdelen:

 • Snelheid, laadtijd en platform optimalisatie: een betere laadtijd en vormgeving van je website op diverse platformen is niet alleen voordelig voor de gebruiksvriendelijkheid, maar ook belangrijk voor de ranking in Google.
 • Duplicate content: vermijd dezelfde inhoud op meerdere pagina's. Door overal unieke content te plaatsen zal Google je website meer waarderen en hoger ranken.
 • Metatitels en metabeschrijvingen: kloppende titel en beschrijvingen van je pagina's. Door deze goed in te stellen zal Google jouw website hoger ranken in de zoekresultaten van iemand die zoekt naar jouw dienst of product.
 • Sitemap: een goed ingerichte sitemap zorgt ervoor dat je hoger in Google rankt doordat Google de opbouw en structuur van je website begrijpt.
 • Redirects: goed uitgevoerde redirects zorgen ervoor dat je niet op een 404-pagina terechtkomt.
 • Gebroken links: door geen gebroken links in je website te hebben, zal je hoger ranken in de zoekmachines.
 • URL structuur en pagina depth: een nette URL structuur zorgt ervoor dat jouw vindbaarheid wordt verhoogd en zijn belangrijke
 • Interne linking: Goed intern linken tussen diverse pagina's binnen jouw website versterkt jouw organische vindbaarheid
 • De heading-title structuur en opbouw: zijn titels en belangrijke stukken tekst goed ingesteld en worden ze op de juiste manier gelezen door zoekmachines?
 • Structured data: Geef je de juiste data door aan zoekmachines?

En nog veel meer technische punten….!

Om jouw technische SEO te optimaliseren beginnen we eerst met een SEO scan (audit). Hiervoor gebruiken we verschillende tools om te analyseren waar er eventueel fouten zitten en waar kansen voor verbetering liggen op SEO techniek, maar ook op on-page-niveau en door het scannen van alle content op de website. Vanuit daar kunnen we een strategie maken en de verschillende verbeterpunten oppakken. Sommige SEO technische punten zijn direct op te lossen, andere problemen vergen meer tijd.

Onze SEO specialisten overleggen samen met jou wat de mogelijkheden zijn en brengen een advies uit om zo snel mogelijk jouw technische SEO stabiel(er) te krijgen. Hier kunnen we door middel van service uren de SEO technische problemen verhelpen of een volledige contentstrategie uitwerken om jouw gehele SEO te optimaliseren. Over de verschillende mogelijkheden om jouw SEO techniek te verbeteren vertellen onze specialisten graag meer. Neem contact op en plan een afspraak in!

Afspraak maken

SEO technische analyse

Laat een SEO scan uitvoeren door onze specialisten en ontdek hoe jouw website er SEO technisch voor staat. Met een SEO technische analyse weten we al snel welke technische puntjes we kunnen verbeteren om jouw website hoger in Google te laten ranken en daarmee jouw online vindbaarheid te verbeteren.

De voordelen van een technische SEO analyse:

 • Direct inzicht in jouw SEO kansen: met een SEO audit brengen we direct in kaart waar er op het gebied van SEO mogelijkheden liggen om jouw online vindbaarheid te verhogen
 • Betere SEO prestaties en dus een betere online vindbaarheid: we zorgen dat jouw SEO op zowel technisch vlak als de content wordt geoptimaliseerd waardoor je beter zal presteren in de zoekmachines
 • Inzicht in je concurrenten: wanneer we aan de slag gaan met jouw SEO strategie doen we ook een concurrentie analyse om te zien hoe zij het op SEO vlak doen en waar wij het beter kunnen
 • Betere gebruikerservaring: door de verbeterpunten uit de SEO analyse op te pakken zorgen we niet alleen dat jouw website beter vindbaar wordt, maar ook gebruiksvriendelijker gaat werken voor jouw (potentiële) klanten.
 • SEO strategie op maat: met onze expertise en ervaring kunnen we aan de hand van de SEO analyse een advies uitbrengen en een strategie op maat maken om jouw SEO doelen te behalen.

Bij Eye-C Multimedia hebben we SEO content experts en vakkundige techneuten in huis die ervoor zorgen dat jouw website SEO technisch goed in elkaar zit. Doordat we specialisten op iedere tak van sport in huis hebben, kunnen we jou ontzorgen bij jouw gehele marketing strategie. Benieuwd wat marketing kan doen voor jouw omzet en conversies? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Marketing scan banner

Doe een gratis kansenonderzoek t.w.v. € 400,-

90% van de bedrijven laat online groeikansen liggen

Marketing scan banner