Video Marketing

Bedrijfsvideo’s met een uitgedacht verhaal en een sterk script

Videomarketing door Eye-C Multimedia

Videomarketing is een belangrijk onderdeel van de marketingstrategie om jouw bedrijf te promoten en nieuwe klanten aan te spreken. Je kunt video’s inzetten voor verschillende doeleinden zoals een bedrijfs- of promotievideo.

Zo laat je op een interessante of creatieve manier zien waar je bedrijf voor staat, welke diensten je verleent of welke producten je aanbiedt.

Ontvang vrijblijvend advies

Wat is videomarketing?

Videomarketing is een strategie waarbij je door middel van video’s over bijvoorbeeld jouw bedrijf en diensten mensen informeert en overtuigd om klant te worden. Deze video’s worden op jouw website geplaatst maar kunnen ook via sociale mediakanalen verspreid worden om meer mensen te bereiken.

Er zijn met videomarketing eindeloze manieren om op een creatieve maar informerende wijze de juiste boodschap over te brengen bij de gewenste doelgroep. Bij Eye-C Multimedia gaan we graag in overleg om samen de ideale video te ontwikkelen voor jouw bedrijf.

Naast een sterke bedrijfsvideo voor jouw website ook professionele bedrijfsfoto’s nodig? Hiervoor kan je ook bij Eye-C terecht! Onze fotograaf maakt foto’s van hoge kwaliteit waardoor jouw bedrijfsfoto’s er professioneel uitzien!

Meer informatie over videomarketing

De voordelen van videomarketing

Met videomarketing kun je een krachtige bedrijfsvideo maken waarmee je nieuwe, maar ook bestaande klanten informeert over jouw bedrijf. Daarnaast zitten er nog vele andere voordelen aan videomarketing:

 • Video’s kunnen op een creatieve en aantrekkelijke manier een boodschap overbrengen
 • Video’s zijn vaak ook aantrekkelijker voor veel mensen, een lap tekst lezen is veel minder leuk en kan ervoor zorgen dat je de aandacht van de bezoeker kwijt raakt
 • Met een video heb je bovendien meer bereik, je kan hem namelijk op allerlei platformen plaatsen om zoveel mogelijk mensen te bereiken.
 • Videocontent draagt meer emotie met zich mee dan tekst en kan ook duidelijker de uitstraling van het bedrijf laten zien
 • Met video’s blijven klanten langer op jouw website
 • Het tonen van producten of diensten in een video zorgt voor meer betrouwbaarheid bij de klant

Belangrijke punten die jouw video sterk maken:

 • Aandacht trekken
 • Maak de video kort maar krachtig: zorg dat de boodschap duidelijk en to the point is
 • Geef een persoonlijke touch aan de video
 • Gebruik ondertiteling
 • Maak de Call to Action duidelijk
Freddy, Video

Heb jij interesse in Videomarketing?

Bij Eye-C Multimedia creëren we samen met jou en onze professionele videograaf een overtuigende en sterke bedrijfsvideo waarmee je jouw bedrijfs kunt promoten bij nieuwe klanten. Wij bieden verschillende pakketten aan voor het maken van een bedrijfsvideo: Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak en wij gaan graag met jou in gesprek!

Freddy, video