Van webshop naar gloednieuwe website voor Coolers Airco

Van webshop naar gloednieuwe website voor Coolers Airco

Klant: Coolers Airco

Branche: Airconditioning installatie

Diensten: UX/UI design, Development, SEO, Copywriting en SEA

Uitdaging

Coolers Airco is specialist in het installeren en onderhouden van airco’s van hoogwaardige merken. Ze bieden daarbij ook advies. Voorheen was het een webshop waar ze hun airco’s verkochten, maar ze wilden nu een nieuwe website waar hun volledige service goed naar voren zou komen. Om dit te bereiken, schakelden ze de hulp in van onze specialisten.

Professioneel design voor het full-service aanbod

We begonnen het project met grondig desk research. Hierdoor kregen we een beter inzicht in de branche en de doelgroep van Coolers Airco. Vervolgens ontwikkelden we een op maat gemaakt design voor de nieuwe website. Het doel was om de volledige dienstverlening van het bedrijf te benadrukken en de nadruk te leggen op het aanvragen van een offerte voor het installeren van een airco. In het design hielden we ook rekening met toekomstige uitbreidingen van extra pagina’s zodat Coolers Airco kan blijven groeien. Daarnaast zorgden we voor een professionele high-end uitstraling om de betrouwbaarheid en kwaliteit van het bedrijf te versterken.

Om ervoor te zorgen dat de website de juiste content bevatte, hebben we een uitgebreide intake afgenomen met Coolers Airco. Tijdens deze sessie werd alle relevante informatie verzameld en werden de specifieke wensen van de klant in kaart gebracht. Op basis van deze intake en het zoekwoordenonderzoek voor SEO (Search Engine Optimization) hebben we de teksten geschreven. Deze intake was ook waardevol voor de SEA (Search Engine Advertising) omdat we hiermee gerichte advertentiecampagnes konden opzetten om meer verkeer naar de website te genereren.

Na het ontwikkelen van de website, was Coolers Airco erg tevreden met het eindresultaat. De samenwerking met Eye-C Multimedia verliep soepel en er was nauwe communicatie tussen beide partijen. Coolers Airco leverde ook eigen input en foto's aan, wat resulteerde in een gepersonaliseerde en authentieke uitstraling van de website.

De volgende stap: leadgeneratie

Nu de website staat, richten we ons op de volgende fase van het project: het implementeren van online marketingstrategieën om leads binnen te halen in de gewenste regio, zowel voor particulieren als bedrijven. Met de geïmplementeerde SEO zullen we op lange termijn resultaten behalen, maar om op korte termijn al leads binnen te slepen voor Coolers Airco zetten we Google Ads in. Met onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van online marketing, zullen onze marketeers gerichte campagnes opzetten om de zichtbaarheid van Coolers Airco te vergroten en potentiële klanten aan te trekken.

Dankzij de samenwerking met Eye-C Multimedia heeft Coolers Airco een professionele en effectieve website gekregen die de volledige dienstverlening van het bedrijf benadrukt. Met de aanvullende online marketingactiviteiten kunnen ze nu hun doel bereiken om meer leads binnen te halen en hun positie in de markt te versterken.

Kunnen we jou ook helpen bij het ontwerpen en bouwen van een nieuwe website of webshop? Neem contact met ons op! We gaan graag voor je aan de slag!

Neem contact op