Webdevelopment

Kies voor een goed vindbare, professionele website

Een website laten maken begint met de juiste techniek

Eye-C Multimedia is van origine een webdevelopment bureau en dat is nog altijd onze sterke core business. Ben je een MKB bedrijf of een corporate organisatie? Wij hebben diverse website mogelijkheden en er is altijd een oplossing die past bij jouw bedrijf. Belangrijk is een sterk plan, met een goed uitgedachte strategie. Dit plan begint bij een persoonlijk gesprek, zodat wij meer inzicht krijgen en verdiepende kennis ontwikkelen over jouw bedrijf en branche.

Wat is het belangrijkste doel van jouw website? Wat is de doelgroep en waar zitten ze in de customer journey? Plan bij ons een intake gesprek en ontvang vrijblijvend advies!

Ontvang vrijblijvend advies

Custom wordpress website laten maken

Wordpress is een CMS systeem, ook wel een open source platform genoemd. Een zeer gebruiksvriendelijk systeem met veel geïntegreerde thema’s en plugins. Een groot voordeel is dat onze klanten kunnen kiezen uit een uniek en passend custom Eye-C design.

Een duurzame en goed vindbare website heeft ten eerste een sterk (SEO) technisch fundament nodig, zodat een goede basis wordt gebouwd voor een goed vindbare website. Daarnaast kan Eye-C ondersteunen of volledig ontzorgen in het ontwikkelen van sterke (SEO) content voor je website. Ten tweede is het van belang dat de website optimaal en gebruiksvriendelijk functioneert voor de bezoeker. De doelstelling van de website het middelpunt van onze strategie. Die bepaalt hoe wij de website inrichten om conversies te maximaliseren.

Meer informatie over custom wordpress websites

Professionele Maatwerk website

Volledig maatwerk stelt ons in staat om op een breed vlak aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen. Maatwerk websites van Eye-C zorgen voor een naadloze aansluiting tussen design en techniek. Beide disciplines zitten heel bewust in dezelfde ruimte. Deze goede aansluiting verhoogt de snelheid en de vindbaarheid in zoekmachines. Het garandeert bovendien dat de voor- en achterkant van uw website of webapplicatie effectief met elkaar kunnen samenwerken. Daardoor kunnen hele specifieke en unieke functionaliteiten succesvol in de website worden gebouwd.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor maatwerk oplossingen? Een van onze specialisten beantwoordt graag je vragen en voorziet je graag van vrijblijvend advies.

Meer informatie over maatwerk websites

Een "werken bij" website

Een succesvolle “werken bij” website helpt enorm bij het werven van nieuw talent voor jouw bedrijf. Het aanbod van vacatures en het verloop van personeel wordt steeds groter. Je wilt natuurlijk graag dat deze talenten bij jou aankloppen. Een “werken bij” website oogt professioneel, kan volledig worden ingericht met vacature modules, laat relevante en interessant informatie zien over jouw bedrijf en geeft een inkijkje in de branche. Dit zorgt natuurlijk voor het op een juiste manier aanspreken en enthousiasmeren van de doelgroep, waardoor de kans van contact opnemen aanzienlijk groter wordt. Een “werken bij” website kun je natuurlijk perfect inzetten tijdens het uitvoeren van uiteenlopende wervingscampagnes.

Wil jij je ook onderscheiden met een vast platform voor al je wervingsactiviteiten? Waar ruimte is voor beleving, storytelling, transparantie en duidelijkheid over een ‘’cultural fit’’. Neem dan contact met ons op.

Meer informatie over "werken bij" websites
Pieter, webdevelopment

Eye-C gaat geen uitdaging uit de weg. En Jij?

Wil je graag weten welke development oplossing past bij jouw bedrijf of budget? Doe de intake op de website of neem contact op voor het maken van een persoonlijke afspraak.

Pieter, webdevelopment