SEO Marketing

Behaal topposities in Google met SEO marketing

Eye-C heeft bevlogen SEO experts

Een belangrijk onderdeel in de wereld van online marketing is SEO, ofwel: search engine optimization. Investeren in SEO is waardevol, omdat je op lange termijn doorlopend relevante en converterende bezoekers naar je website kunt halen. En dat helemaal gratis!

Wij besteden veel aandacht aan de (SEO) techniek van websites en begrijpen als geen ander dat content king is. Wij hebben zelfs mogelijkheden voor het uitbesteden van linkbuilding, zodat jouw website nog beter kan gaan ranken in Google.

Ontvang vrijblijvend advies

SEO strategie

Search engine optimization (SEO) is een proces die tijdens de ontwikkeling van de website al wordt ingezet. Dit vergt altijd, per traject, een maatwerk aanpak. Door te investeren in SEO leg je een sterk fundament voor een goede vindbaarheid van je website. SEO is ook een continu proces, waarmee je op het gebied van content en techniek blijvend optimalisaties doorvoert. Het resultaat van een goed SEO plan laat soms even op zich wachten, maar je krijgt er uiteindelijk een langdurig resultaat voor terug.

Wij helpen jou met het uitzetten van de juiste SEO strategie voor jouw onderneming. Interesse? Behaal ook resultaat met SEO en neem contact met ons op.

Meer informatie over SEO strategie

Zoekwoorden onderzoek

Het succes van een SEO strategie valt of staat bij het uitvoeren van een goed zoekwoordenonderzoek. Een kwalitatief zoekwoorden onderzoek houdt rekening met de relevantie en de zoekintentie van zoekwoorden en termen, zodat je uiteindelijk op zoektermen gaat scoren die daadwerkelijk ook converterend bezoekers gaan opleveren. Wij verdiepen ons graag in de markt waarin klanten zich bevinden. Door te achterhalen waar de doelgroep naar zoekt en waar ze zich bevinden in de aankoopfase, kunnen we beter inspelen op de klantbehoeftes.

Wil je weten waar jouw kansen liggen? Neem contact op of laat door ons een vrijblijvende SEO scan uitvoeren, zodat jij voor jouw bedrijf exact weet waar de kansen liggen.

Meer informatie over zoekwoorden onderzoek

Technische SEO

De techniek en snelheid van de website is een steeds belangrijker onderdeel voor het succes van een SEO strategie. Zonder een sterk (SEO) technisch fundament zul je jouw beoogde SEO doelen niet gaan bereiken. We nemen daarom veel tijd voor het analyseren van websites op het optimaliseren van (SEO) technische punten. Door middel van uitgebreide website audits kunnen we veel technische aspecten verbeteren. Ook houden we er rekening mee dat techniek de gebruikersvriendelijkheid niet in de weg staat. Een website heeft geregeld onderhoud nodig en moet op het gebied van techniek, en een continu veranderend SEO landschap, consequent worden gemonitord en bijgestuurd.

Wil jij weten hoe jouw website er op technisch vlak voor staat? Of wil je ook een website die SEO technisch tip-top in orde is? Neem contact met ons op en laat een SEO scan uitvoeren om te weten hoe jouw website ervoor staat! Wij kunnen jouw website vervolgens SEO technisch verbeteren.

Meer informatie over technische SEO

Google Mijn Bedrijf (lokale SEO)

Google Mijn Bedrijf (GMB) is een belangrijk platform om goed zichtbaar tussen de lokale zoekresultaten te staan. Voor bedrijven die lokaal opereren is dit daarom een onmisbaar onderdeel om goed te blijven optimaliseren en up-to-date te houden. Een goed ingericht GMB profiel vergroot je online betrouwbaarheid en autoriteit op het web. Je kunt namelijk beoordelingen verzamelen en interactie met klanten onderhouden. Het bijhouden en optimaliseren van het Google Mijn Bedrijf profiel zorgt ervoor dat (potentiële) klanten beter worden geïnformeerd en daardoor ook eerder contact met jouw bedrijf opnemen.

Wil jij ook lokaal beter presteren en een sterke online reputatie opbouwen? Google Mijn Bedrijf is continu aan het vernieuwen en het belooft daarom een zeer belangrijk onderdeel te worden in de zoekmachines.

Meer informatie over Google Mijn Bedrijf

Linkbuilding

Iedere website heeft een domeinwaarde. De hoogte van deze waarde bepaalt jouw autoriteit op het internet. Door het scannen van duizenden verschillende factoren kan een zoekmachine bepalen welke bedrijven of websites het ‘’verdienen’’ om hoge posities te bereiken op Google. De allerbelangrijkste factor om meer autoriteit en betrouwbaarheid van Google te krijgen is door middel van linkbuilding. Doordat andere websites met relevante artikelen en content schrijven en linken naar jouw website, krijgt Google belangrijke indicaties dat jouw website een autoriteit is over de onderwerpen waarover wordt geschreven.

Onze kwalitatieve en natuurlijke linkbuilding strategie is onmisbaar voor bedrijven die zich willen meten met de concurrenten en voor het bereiken van topposities in Google.

Meer informatie over linkbuilding
Rick, SEO

Wil jij ook SEO uitbesteden?

Wij hebben alles in huis om voor jouw bedrijf de juiste SEO strategie te bepalen. Begin daarom direct met SEO en vraag vrijblijvend advies van een specialist.

SEO