Online Adverteren

Investeren in adverteren. Meer bezoekers en meer omzet.

Boek direct resultaten met online adverteren

Zoekmachine adverteren en social media marketing zijn de belangrijkste manieren van online adverteren. Eye-C heeft de juiste expertise in huis om een passende en effectieve advertising strategie voor jouw bedrijf te kunnen bepalen. Adverteren op Google is volgens onderzoek een van de meest doeltreffende manieren van adverteren.

Ook social media is een uitstekend kanaal om naamsbekendheid te vergroten en om met gerichte targeting de juiste doelgroep effectief te bereiken. Leer meer over hoe wij jouw bedrijf online kunnen laten groeien!

Ontvang vrijblijvend advies

SEA Marketing

Search Engine Advertising (SEA)

Met goed onderzoek en de juiste strategie kun je met SEA direct de top bereiken in het zoekgedeelte binnen Google. Wanneer je durft te investeren in een goed plan, kun je een vliegende start maken. De kosten worden berekend per klik, impressie of view. Door specifieke targeting, uitgebreide testing en door continu de juiste optimalisaties door te voeren, kunnen kosten worden gereduceerd en maximaal rendement worden behaald.

Geen enkele weg tot succes is hetzelfde. Met een specifieke maatwerk aanpak, het leggen van de juiste funderingen en door het inzetten van de juiste mix van marketingkanalen, kan jij het verschil maken in de online wereld. Leer meer over onze aanpak en maak binnenkort een persoonlijke afspraak. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Meer informatie over SEA

Google Shopping

Het shopping ads platform is een belangrijk onderdeel voor de omzetverhoging van webwinkels en daarom is dit een marketing onderdeel die eigenlijk niet overgeslagen mag worden in de strategie voor webshops. Google Shopping zorgt voor extra zichtbaarheid van jouw producten, direct vanuit de zoekmachine. De precieze invulling van Google Shopping strategie hangt af van jouw doelstellingen. Wij weten precies wat wel en niet werkt voor jouw doelgroep.

Kies voor Google Shopping als jij met jouw webwinkel meer omzet wil behalen met de verkoop van jouw producten.

Meer informatie over Google Shopping

Google Display (Re)marketing

Display kan effectief worden ingezet om nieuwe bezoekers naar jouw website te trekken of om oude bezoekers van jouw website opnieuw te verleiden om terug te keren naar jouw website om een aankoop te doen of om contact op te nemen. Op het Google Display Netwerk kun je 90% van het internetverkeer bereiken via een grote verzameling van websites. Zo kunnen we met gerichte advertenties exact bepalen welke doelgroepen jouw advertentie te zien krijgen.

Meer online zichtbaar zijn met jouw brand of bedrijf? Vraag ons voor advies naar display marketing en remarketing voor jouw bedrijf.

Meer informatie over Google Display Marketing

Youtube advertising

Youtube is het grootste platform voor videocontent ter wereld. Tegenwoordig kun je ook veel kanten op met adverteren door zeer specifieke doelgroep targeting mogelijkheden. Zo bereik je niet alleen meer brand awareness, maar ook een nieuwe doelgroep. Wij kunnen jou zelfs helpen met het maken van een professionele bedrijfsvideo. Heb jij al een geschikte bedrijfsvideo dan kunnen wij deze via Youtube met een sterke campagne de wereld in slingeren.

Is Youtube advertising iets voor jouw bedrijf? Dan sparren we graag binnenkort met jou!

Meer informatie over Youtube advertising

Social Media Marketing

LinkedIn adverteren

LinkedIn is het social netwerk voor de zakelijke markt. Dit platform is voornamelijk zeer interessant voor het delen van content voor B2B bedrijven zowel betaald als organisch. Aan de hand van een zeer gedetailleerde targeting kan vervolgens de gewenste doelgroep worden bereikt.

Meer informatie over LinkedIn adverteren

Facebook adverteren

Facebook wordt gezien als het grootste social media kanaal ter wereld. Doordat zowel jong als oud op Facebook actief is, is dit kanaal zeer geschikt om de gewenste doelgroep te bereiken. Facebook wordt veelal gebruikt voor het genereren van Leads, het genereren van omzet en brand marketing.

Meer informatie over Facebook adverteren

Instagram adverteren

Instagram is een sociaal netwerk dat voornamelijk populair is onder de mobiele gebruikers. Aan de hand van een bedrijfsprofiel is het mogelijk om jouw producten/diensten te vermarkten onder de doelgroep. Sinds kort is het ook mogelijk om gebruik te maken van Instagram shops, waarmee het een grote bijdrage kan leveren aan de E-commerce bedrijven.

Meer informatie over Instagram adverteren

Pinterest adverteren

Pinterest is een social platform waarbij alles draait om het delen van visuele informatie. Zeker voor bedrijven waarbij het delen van inspiratie kan bijdragen aan het vermarkten van producten is Pinterest een echte toegevoegde waarde.

Meer informatie over Pinterest adverteren
Rick, SEO

Wil jij ook een sterke online marketing strategie?

Wij hebben alles in huis om voor jou bedrijf de juiste marketingstrategie te bepalen. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies van een specialist.

SEO