Sterke samenwerking tussen SEO en SEA voor Rijnland Ontruiming

Sterke samenwerking tussen SEO en SEA voor Rijnland Ontruiming

Klant: Rijnland Ontruiming

Industrie: Ontruiming en inboedelservice

Diensten: SEA, SEO, Webdevelopment

Uitdaging

Rijnland Ontruiming was op zoek naar een partij die zowel een website kon bouwen én de online marketing kon uitvoeren om de juiste leads binnen te halen. De uitdaging voor dit project lag bij het creëren van een nieuwe website die zowel organisch verkeer aantrekt via zoekmachineoptimalisatie (SEO) als betaald verkeer via zoekmachine-adverteren (SEA), met als doel het genereren van kwalitatieve leads voor ontruimingsdiensten en inboedelservice die Rijnland Ontruiming aanbiedt.

Integratie van SEO en SEA

Bij Eye-C Multimedia begrijpen we dat de online wereld voortdurend in beweging is. De behoefte van Rijnland Ontruiming was duidelijk: een website die niet alleen functioneel en visueel aantrekkelijk is, maar die ook is geoptimaliseerd voor zowel SEO als SEA.

Webdesign en -ontwikkeling: We hebben een responsive website ontworpen die zich aanpast aan alle apparaten. De structuur van de website is intuïtief, waardoor bezoekers gemakkelijk de diensten van Rijnland Ontruiming kunnen vinden en begrijpen.

SEO-integratie: We hebben diepgaand onderzoek gedaan naar relevante zoekwoorden voor Rijnland Ontruiming en een SEO strategie opgezet waarmee de website op lange termijn resultaten zal behalen. Door deze zoekwoorden strategisch te plaatsen op de website, zorgen we dat de website hoog zal ranken in de Google.

SEA-strategie: Naast SEO hebben we ook een SEA-campagne opgezet. Door gerichte advertenties te maken voor specifieke zoekwoorden, konden we snel kwalitatieve leads genereren. Met deze korte termijn strategie halen we al veel winst.

De eerste resultaten

Met de nieuwe website zijn we al aan het stijgen in de zoekresultaten van Google en met de Google Ads campagnes komen er steeds meer waardevolle leads binnen voor Rijnland Ontruiming. Komende tijd zullen we ons verder bezig houden met het uitbreiden van de website om de SEO te blijven optimaliseren en sturen we de marketingcampagnes bij om zoveel mogelijk waardevolle leads binnen te slepen. 

Bij Eye-C Multimedia geloven we in het leveren van op maat gemaakte oplossingen die echt werken. Ons project voor Rijnland Ontruiming is een perfect voorbeeld van hoe we technische expertise combineren met marketinginzicht om echte, meetbare resultaten te leveren. Wil jij meer leads binnenhalen door middel van een goede website en/of sterke marketingstrategie? Schakel onze experts in!

Neem contact op