Social media campagne voor 90's Only on the Beach

Social media campagne voor 90's Only on the Beach

Success story in het kort:

  • Succesvolle social media campagne die de kaartverkoop een boost heeft gegeven;
  • Gerichte targeting aan de hand van verworven data;
  • Unieke en pakkende content die naadloos aansluit bij het evenement en de doelgroep;
  • Een contentkalender voor het boosten van social posts op precies de juiste momenten en met precies de juiste informatie voor potentiële bezoekers. 

Het stimuleren van de kaartverkoop voor dit 90's feestje

Net als vorig jaar is Eye-C Multimedia weer betrokken bij hét 90's feestje van het jaar: 90's Only on the Beach! Het doel van de samenwerking was, net als bij de editie van vorig jaar, het stimuleren van de kaartverkoop en het vergroten van de naamsbekendheid van het evenement. Via de social media uitingen wilden we alvast een feestelijke sfeer creëren die de gasten mee terug zou nemen naar, jawel, de nineties.

Een social campagne op maat 

Zo gezegd, zo gedaan. We creëerden een strategie en een social media campagne die we targetten op de juiste doelgroep voor het evenement. Dit konden we heel gericht doen aan de hand van verworven data van vorig jaar.

We hebben geadverteerd op Facebook, aangezien de doelgroep hier het meest gebruik van maakt, en berichten geboost in de juiste visuele stijl én tone-of-voice. En met succes! De campagne resulteerde in een enorme stijging van de kaartverkoop. 

Daarnaast stimuleerden de online marketingactiviteiten levendige interacties op social media, waarbij de doelgroep actief deelnam aan discussies en herinneringen ophaalde aan eerdere edities van het evenement.

Organisator Remco: 

“De communicatie, de snelheid, het meedenken. Alles klopt gewoon. Het is zo fijn als er mensen zijn die het snappen! Dankjewel!" 

Strategie, creativiteit en inzicht

Onze strategische aanpak, gecombineerd met creativiteit en inzicht in online marketing, was dit jaar wederom de sleutel tot een enorme boost voor de kaartverkoop. Het belooft weer een prachtig feestje te worden 9 september!

Wil je jouw online marketing ook naar een hoger niveau tillen? Of organiseer je binnenkort ook een event dat je graag wil promoten? Laat Eye-C je ondersteunen! Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze specialisten staan klaar om je te helpen!

Neem contact op