Website ontwikkeld voor Werktuig Verkopen

Website ontwikkeld voor Werktuig Verkopen

Klant: Werktuig Verkopen

Industrie: Inkoop voertuigen

Diensten: Webdesign, development, SEO en online marketing

Uitdaging

Als bedrijf zijnde is het tegenwoordig ontzettend belangrijk om een goed vindbare en up-to-date website te hebben. Zo ook voor Werktuig Verkopen, een bedrijf dat zich richt op het inkopen van werk- en voertuigen. Zij zochten een fullservice marketingbureau om hen te helpen bij het opfrissen van hun website en kwamen terecht bij ons. In deze klantcase vertellen we je meer over de stappen die zijn genomen en het uiteindelijke resultaat.

Aanpak: modern design & online marketing

De eerste stap die we hebben genomen, is het ontwerpen van een nieuw design om alle diensten van Werktuig Verkopen goed weer te geven. Het bedrijf koopt namelijk allerlei soorten voertuigen, werktuigen en landbouwmachines in en dat moest duidelijk terugkomen op de website. Nadat het design was afgerond heeft onze developer de website gebouwd die niet alleen snel werkt maar ook SEO-technisch goed in elkaar zit. Ook is er rekening gehouden met SEO bij het schrijven van de teksten, zodat de website goed vindbaar is voor potentiële klanten.

Daarnaast is er een Google Ads strategie opgezet om meer verkeer naar de website te genereren. Hierbij werd onder andere gekeken naar zoekwoorden waarop potentiële klanten zoeken en zijn hier advertenties op afgestemd. Ook is er ingezet op social media, om de naamsbekendheid van Werktuig Verkopen te vergroten en de doelgroep te bereiken.

En het resultaat mag er zijn. Werktuig Verkopen heeft nu een professionele en gebruiksvriendelijke website, die de diensten goed weergeeft. Het aantal bezoekers en leads is aanzienlijk gestegen en daarbij zijn ook de conversies omhoog gegaan. Dit alles dankzij een fijne samenwerking met Werktuig Verkopen en de inzet van SEO, Google Ads en social media.

Maar het blijft niet bij alleen deze stappen. In de toekomst zullen we de website verder uitbreiden en ons blijven richten op SEO om de vindbaarheid van de website te blijven verbeteren.

Nieuwe moderne website nodig?

Een goed werkende en up-to-date website is ontzettend belangrijk voor bedrijven om online zichtbaar te zijn. Werktuig Verkopen begreep dit en schakelde daarom de hulp van Eye-C Multimedia in. Dankzij de nieuw ontworpen website, webdevelopment, SEO strategie, Google Ads en social media hebben zij hun online zichtbaarheid aanzienlijk verbeterd en meer leads gegenereerd. En dat is iets waar ieder bedrijf van zou kunnen profiteren.

Schakel onze specialisten in om jouw nieuwe website te realiseren!

Website nodig?