Advertorial voor Van Heugten Tours in het ADO Magazine

Advertorial voor Van Heugten Tours in het ADO Magazine

Onze klant Van Heugten Tours heeft als vervoerder van de ADO Den Haag spelersbus een mooi artikel gekregen in het ADO Magazine. Aan ons de eer om dit redactionele stuk te schrijven. Met onze expertise in copywriting konden we de duurzaamheid van Van Heugten Tours en hun groene spelersbus voor ADO Den Haag uitlichten in een redactioneel stuk.

Groen van buiten, maar ook van binnen

Van Heugten Tours is al jaren trotse partner van ADO Den Haag en rijdt de spelersbus op groene brandstof. De bus rijdt namelijk op HVO 100, dit is 100% duurzame dieselbrandstof. Hierdoor is de bus niet alleen groen van buiten, maar ook van binnen! Naast het verzorgen van duurzaam vervoer voor de spelers van ADO Den Haag, is Van Heugten Tours druk bezig met het investeren in het milieu en de toekomst.

In de nieuwe editie van het ADO Magazine mocht Van Heugten Tours een artikel toewijden aan hun mooie initiatieven op het gebied van duurzaamheid en natuurlijk de ADO spelersbus. Leuk feitje: wij mochten de spelersbus ontwerpen! Onze designer heeft hier anderhalf jaar geleden een gloednieuw ontwerp voor gemaakt waar we nog steeds trots op zijn.

Artikel

De kracht van een redactioneel artikel

Schrijven is een vak apart en een belangrijk onderdeel binnen marketing en communicatie. Copywriting is een tak van sport waar we ons ook in specialiseren maar ook steeds breder in worden. Hierdoor schrijven we niet alleen SEO webteksten, blogs en (social media) campagneteksten, maar ook redactioneel werk pakken we op.

Bij redactionele artikelen komt er net als bij SEO copywriting ook een strategie bij kijken. Het is dan bijvoorbeeld belangrijk om de identiteit en het verhaal van het bedrijf goed naar voren te brengen, om het artikel leesbaar te maken in de gewenste stijl en om mee te denken met het design. Welk verhaal wil je vertellen? Hoe maak je het voor de lezer aantrekkelijk? Hoe maak je het pakkend? Met een redactioneel artikel kan je een echt verhaal overbrengen dat de lezer bijblijft.

In de advertorial van Van Heugten Tours hebben we vooral hun verhaal en investeringen voor duurzaamheid kunnen delen. Een belangrijk onderwerp waar ze veel aandacht aan besteden en trots op zijn. Het is daarnaast natuurlijk een prachtig initiatief dat ze hiermee de spelersbus ook duurzaam maken.

We bedanken onze klant Van Heugten Tours graag voor deze mooie opdracht. Als partner van ADO Den Haag was dit een extra leuke opdracht om uit te voeren voor het ADO Magazine. Daarnaast is dit weer een leuke klant waar we meerdere diensten voor mogen uitvoeren. Niet alleen het design voor de spelersbus, maar ook het redactioneel schrijven.

Benieuwd naar het hele artikel? Lees ‘m hier!

Of heb je juist interesse in onze schrijfdiensten? Onze copywriters zijn inzetbaar voor allerlei soorten content. Van webteksten en blogs, tot nieuwsbrieven en advertorials. We maken graag kennis met je en denken mee over de allerbeste content.

Contact opnemen