Ontdek hoe jouw bedrijf kan groeien met onze gratis online marketing scan!

Maak nu gebruik van deze unieke kans en laat ons jouw digitale potentie onthullen!

Gratis online marketing kansen scan

Wil je ontdekken hoe het ervoor staat met je website? En waar je momenteel omzet laat liggen? Ontvang nu gratis een online kansen scan ter waarde van €399,- uitgevoerd door een van onze online marketing toppers binnen Eye-C Multimedia.

Onze specialisten scannen jouw website en zoekmachine prestaties om te analyseren hoe je er nu voor staat en waar mogelijke kansen liggen. We nemen je bedrijfsinformatie, de website, de huidige inzet van marketing, de doelgroep en de belangrijkste concurrenten mee in de scan en nemen de tijd om de resultaten goed met je door te spreken. Klinkt dit interessant? Vraag nu vrijblijvend een scan aan!

Ik wil een online kansen scan

Waarom een online kansenonderzoek?

Een website en online kansen scan geeft je inzicht in de manier waarop Google jouw bedrijf online beoordeelt. Onze specialisten voeren de scan kosteloos uit en brengen in kaart waar je met jouw bedrijf staat binnen het online landschap en welke kansen en mogelijkheden er zijn om jouw doelen te kunnen bereiken.

De voordelen van een Website kansenscan:
  • Helderheid en richting voor het bereiken van jouw doelen;
  • Brede scope van website optimalisaties en marketing mogelijkheden;
  • Vertrouwen om te investeren in de groei van je bedrijf;
  • Een marketing die de kansen en mogelijkheden tot vervulling kan brengen.
Direct contact opnemen

Een online marketing kansen scan: voor wie?

Heb je het gevoel dat je niet het maximale uit de online positie van je bedrijf haalt? Of heb je überhaupt weinig inzicht in hoe je er nu voor staat online? Dan is een online kansen scan waardevol voor jouw bedrijf. Eye-C Multimedia biedt middels een kosteloze scan een inkijkje in de positie van jouw bedrijf ten opzichte van de zoekmachines en concurrentie. Zo vind je direct uit of je je online marketing budget effectief besteedt en/of hoe dat mogelijk effectiever kan.

Eye-C Multimedia biedt verschillende soorten online kansen scans aan. We denken graag mee over welk type scan het best past bij jouw bedrijf en bij de markt waarin je opereert. Bel ons daarom voor meer advies over onze soorten scans.

  • Quick win scan
  • SEO (technische) scan
  • Google Ads scan
  • Social media scan
  • Website scan
  • Conversie Optimalisatie scan
Direct contact opnemen

Het resultaat van een online marketing audit

We brengen met onze online marketing scan in kaart of je website doelmatig en conversiegericht is, hoe je website functioneert en hoe de website scoort in de zoekmachines, ook ten opzichte van je concurrenten.

We geven advies over welke kanalen interessant zijn en welke kansen je nu niet benut maar wel ontzettend waardevol kunnen zijn bij het bereiken van jouw bedrijfsdoelstellingen. Daarnaast voeren we een concurrentieanalyse uit die inzicht geeft in welke investering er nodig is om deze voorbij te kunnen streven. Andersom krijg je een beeld van de punten die niet werken. Zo verspil je geen tijd en geld voor jouw bedrijf.

Een online marketing audit van Eye-C geeft je daarom perspectief voor de toekomst. Het doel van deze scan is natuurlijk om jou te overtuigen te investeren in een goede online marketing strategie. We kunnen je daarnaast ondersteunen op het gebied van webdevelopment, design & content, online en adverteren en SEO marketing.

Vraag een vrijblijvende online marketingscan aan:

Marketing scan banner

Vraag de gratis scan aan t.w.v. 399,- en vergroot jouw online succes!

Middels onze online marketing scans brengen we de online kansen in kaart waarmee je jouw online positie verhoogt. Neem contact op voor advies van onze specialisten.

Marketing scan banner